Ders çalışırken uykum geliyor !!?

GörkemW

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,091
Arkadaslar bu uyku meselesi için araştırma yaptım ve 2 kat kafeinli kahveler ya da yüksek kafeinli kahveler buldum bunlar işe yarar mı? Öneriniz varsa assagıya yazar mısınız?

Bazılarında yarıyor bazılarında yaramıyor. Dene belki işe yarar.

kanka bunun en büyük sebebi hayatında hiç boş boş oturmamaya alışmaman
örneğin sıkıldığın zaman gidip hemen oyun oynamışsındır veya başka bir şey, bu yüzden ders sana sıkıcı geldiğinde vücut kacıs yolu olarak direkt uykuya gidiyor sana tavsiyem calısamadıgın zaman gerekirse 2 saat olsa da boş boş dur orda sıkılmaya alış

ama eğer seninki biyolojik olarak bir şeyse ona pek bir şey diyemem ben hurma yiyordum gayet de faydalı oluyordu aldır annene babana onlar da hayır demez zaten löp löp götür

kanka bunun en büyük sebebi hayatında hiç boş boş oturmamaya alışmaman
örneğin sıkıldığın zaman gidip hemen oyun oynamışsındır veya başka bir şey, bu yüzden ders sana sıkıcı geldiğinde vücut kacıs yolu olarak direkt uykuya gidiyor sana tavsiyem calısamadıgın zaman gerekirse 2 saat olsa da boş boş dur orda sıkılmaya alış

ama eğer seninki biyolojik olarak bir şeyse ona pek bir şey diyemem ben hurma yiyordum gayet de faydalı oluyordu aldır annene babana onlar da hayır demez zaten löp löp götür
Teşekkür ederim dostum deniyecegim

Uzun doğa yürüyüşü yap dopamin reseptörlerine iyi gelir. Asıl sorun orda. Boş oturma tavsisyesi de güzel, işe yarayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,125
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri