Sanırım Steam Hesabım Çalındı

Besim Tibuk

80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,681
Birkaç gün önce çalınan E-postamdan Steam de nasibini almış gibi görünüyor. Az önce giriş için bilgilerimi girdim ve bana Steam Guard için telefondan uygulamaya girin dedi. Gel gelelim ki telefonda uygulama yüklü bile değil. Telefonuma indirdim ve ne göreyim, telefondan giriş için de Guard kodu istiyor. Yani başkası zaten giriş yapmış.
Sonra kurtarıcıya girip epostamı yazdım ve Steam bana e-postama ait bir hesabın olmadığını söyledi. Kısacası sanırım Steam hesabım gitmiş.
Ubisoft hesabıma da giriş yapmış ama çalmamış(oyun yoktu diye:()

Ben bunu nasıl geri alacağım? Kredi kart kayıtlarım var, oyun almıştım.

Steam desteğe başvur en hızlı şekilde benim hesabım da çalındı steam 2 gün sonra bana geri verdi hesabı

Geçmiş olsun desteğe yazın hemen kurtulur belki.

Diğer kurnaz da daha önce Steam desteğe başvuru yapmış ve bu benim hesabımdı demiş. Kurtarmışlar.

Dün ticket attım az önce hesabın bana verildiği mesajı geldi. Hesap kurtuldu.

Hiçbir bilgi istemediler nedense, direkt verdiler.

Neyse teşekkür ederim hepinize.

Birkaç gün önce çalınan E-postamdan Steam de nasibini almış gibi görünüyor. Az önce giriş için bilgilerimi girdim ve bana Steam Guard için telefondan uygulamaya girin dedi. Gel gelelim ki telefonda uygulama yüklü bile değil. Telefonuma indirdim ve ne göreyim, telefondan giriş için de Guard kodu istiyor. Yani başkası zaten giriş yapmış.
Sonra kurtarıcıya girip epostamı yazdım ve Steam bana e-postama ait bir hesabın olmadığını söyledi. Kısacası sanırım Steam hesabım gitmiş.
Ubisoft hesabıma da giriş yapmış ama çalmamış(oyun yoktu diye:()

Ben bunu nasıl geri alacağım? Kredi kart kayıtlarım var, oyun almıştım.
desteğe yaz seni yönlendirir alım satımları steam hesabına dair hatırladığın bütün bilgileri gir kullandığın kart bilgilerini falan
kredi kartları
hesabın açılış tarihi
ilk alınan oyun bütün bildiklerini yaz ama e-posta gittiyse alman biraz zor gibi

Geri