alperenkurt
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Nasıl site açılıyor banada ogretirmisin bende açmak istiyorum(Eleştirilere açığım.)
Nasıl site açılıyor banada ogretirmisin bende açmak istiyorum(Eleştirilere açığım.)
zor değil yardım istersen destek olayımNasıl site açılıyor banada ogretirmisin bende açmak istiyorum
Ben Google sites den açtım ama @YasinAcarK hocamın dediği gibi Wordpress , PHP sende kurabilirsinNasıl site açılıyor banada ogretirmisin bende açmak istiyorum
Ücretlimi pekiBen Google sites den açtım ama @YasinAcarK hocamın dediği gibi Wordpress , PHP sende kurabilirsin
Sites değil fakat diğerlerini bilmiyorumÜcretlimi peki
Teşekkür ederim şuan dışardayım eve geçince adresi gelirlerinİlk siteye göre fena değil ancak sitenin belli bir adresi yok. Birine söylerken zor olabilir.
isminiz.wordpress.com şeklinde ücretsiz Wordpress blog alıp kullanabilirsiniz.
özelden yazdığım gibi yaparsan baya iyi işler çıkarabilirsinTeşekkür ederim şuan dışardayım eve geçince adresi gelirlerin
ben arkadaşa söyledim çoktan özelden eğitim içinde yönlendirmeler sundumArkardaşlar. İlk siten olduğundan fazla eleştirmeye hacet yok. Pek tabii çok daha güzel yapılabilir. Kaldı ki henüz 2 sayfa paylaşma fırsatın olmuş. sites.google.com ile site yapmak başlangıçta gayet işini görür ancak ilerleyen zamanlarda profesyonelleşmek adına PHP, HTML, JS öğrenilmesi gerekir. Şimdilerde Wordpress öğrenmen bile işini görür.
Site açmak için fazla bir maaliyete gerek yok.
Ucuz bir hosting ve .tk uzantılı bedava domain ile işe başlayabilirsiniz.
Özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Eline sağlık o zaman.ben arkadaşa söyledim çoktan özelden eğitim içinde yönlendirmeler sundum