R R3b311i0n_01 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,622 23 Ocak 2023 #27 silindi Son düzenleme: 12 Ağustos 2023
YasinAcarK 80+ Bronze Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 799 Dahası Reaksiyon skoru 371 İsim Yasin Acar 23 Ocak 2023 #28 OUHasan yazmış: Eline sağlık o zaman. Devamı için tıklayın... bu tk uzantısı alsa sonra infinitye bağlasa ordanda filezilla ile wordpress altyapısı atıp ordanmı çalışsa Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Ocak 2023 Adana yazmış: Özelden yazılanı genel göremez. Buradan yazarsan herkes görür, sonradan konuyu okuyanlar da faydalanır. Devamı için tıklayın... onuda dicektim sorry unutmuşum
OUHasan yazmış: Eline sağlık o zaman. Devamı için tıklayın... bu tk uzantısı alsa sonra infinitye bağlasa ordanda filezilla ile wordpress altyapısı atıp ordanmı çalışsa Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Ocak 2023 Adana yazmış: Özelden yazılanı genel göremez. Buradan yazarsan herkes görür, sonradan konuyu okuyanlar da faydalanır. Devamı için tıklayın... onuda dicektim sorry unutmuşum
OUHasan 80+ Bronze Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1,568 Dahası Reaksiyon skoru 4,277 Konum Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam! İsim Hasan İlgilendiği Kategoriler Konu dışı 23 Ocak 2023 #29 YasinAcarK yazmış: bu tk uzantısı alsa sonra infinitye bağlasa ordanda filezilla ile wordpress altyapısı atıp ordanmı çalışsa Devamı için tıklayın... Üşenmezse yapsın. Da daha yeni başladı adam bunları yapması zor.
YasinAcarK yazmış: bu tk uzantısı alsa sonra infinitye bağlasa ordanda filezilla ile wordpress altyapısı atıp ordanmı çalışsa Devamı için tıklayın... Üşenmezse yapsın. Da daha yeni başladı adam bunları yapması zor.