Yardım Yurt dışından kargoyla Ekran kartı getirtmek?

v3ttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Selam arkadaşlar. Yurt dışında yaşayan bir arkadaşıma ekran kartı aldırtsam ve bana kargoyla yollatabilir miyim? Gümrükte vs. takılır mı? İşleyişle ilgili bilgisi olan var mı?

ben geçen sene neweggden aldım o zaman yasa değişmemişti eğer 1500 dolar altıysa üsürn vergi sadece gümrük vergisiydi, şu an 150 dolar altına düştü bu fiyat yani gümrükte fark ederler ve buna gümrük vergisine ek olarak KDV işlenebilir ona göre tercih yaptın

Yok
ben geçen sene neweggden aldım o zaman yasa değişmemişti eğer 1500 dolar altıysa üsürn vergi sadece gümrük vergisiydi, şu an 150 dolar altına düştü bu fiyat yani gümrükte fark ederler ve buna gümrük vergisine ek olarak KDV işlenebilir ona göre tercih yaptın
siteden değil. Bir arkadaşım oradan bir mağazadan alsa ben ona parasını yollayacağım. Oda bana ürünü normal bir kargoyla yollasa? Hediye gibi düşünün o zamanda mı vergiye tabii oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok
siteden değil. Bir arkadaşım oradan bir mağazadan alsa ben ona parasını yollayacağım. Oda bana ürünü normal bir kargoyla yollasa? Hediye gibi düşünün o zamanda mı vergiye tabii oluyor?

Yok

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok

evet ne yazık ki gümrük memuru fark ederse vergi çıkarabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri