🚨Yeni Sistem Geliyor 🚨 Gelişme Var ⚠️

Her işlemcinin bir süre sonra yüzüne bakılmayacak...

O zaman "orta segment" dediğiniz R5 5500 de 2 yıla çöp...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki değil...
ne değil rtx 4xxx serisini bile doğru düzgün besleyemeyecekler İntel 13. nesilde doğru olanı yaptı çekirdek artırdı yakında 4 çekirdekli işlemcilerin dönemi biter

Bu kadar stok olan ürün çok uygun olacağını düşünmüyorum şahsen. Ayrıca sistemlere yavaştan fiyat artışı yapmaya başladı firmalar.

ne değil rtx 4xxx serisini bile doğru düzgün besleyemeyecekler İntel 13. nesilde doğru olanı yaptı çekirdek artırdı yakında 4 çekirdekli işlemcilerin dönemi biter
4C işlemcilerin daha 2-3 yılı var ve hala espor tuebuvaları için 4C kullanılır...

Bu kadar stok olan ürün çok uygun olacağını düşünmüyorum şahsen. Ayrıca sistemlere yavaştan fiyat artışı yapmaya başladı firmalar.
Abdullah abi 1000 stoklu 8800 TL ye RTX 2060 sistem çıkarmıştı 😐

4C işlemcilerin daha 2-3 yılı var ve hala espor tuebuvaları için 4C kullanılır...

Abdullah abi 1000 stoklu 8800 TL ye RTX 2060 sistem çıkarmıştı 😐
Kişiler farklı dostum. Abdullah yaptı diye herkes yapabilir veya yapar olarak bakmıyorum ben olaya.

banane esportsdan 2 yıl sonra gel bak bakayım 4c kaldı mı
Ve banane diyip sıyrılmak ultra olgun davranış beğendim 👍

Esport turnuvaları için bu işlemciler satılmaya devam edecek ve bu sayede daha uzun süre gidecek... İnsanlar kolay kolay CS den , Valo'dan vazgeçmez...

Kişiler farklı dostum. Abdullah yaptı diye herkes yapabilir veya yapar olarak bakmıyorum ben olaya.
Oda var ama Modart PC de yapabilir...

Ve banane diyip sıyrılmak ultra olgun davranış beğendim 👍

Esport turnuvaları için bu işlemciler satılmaya devam edecek ve bu sayede daha uzun süre gidecek... İnsanlar kolay kolay CS den , Valo'dan vazgeçmez...

Oda var ama Modart PC de yapabilir...
12100f bu senin son gösterimi olarak görüyorum bundan sonra Intel de 12400f AMD de ryzen 5600 ön planda olur sistemlerde artık

Geri