- Reaksiyon skoru
- 4,552
reis bende save yok ama sende o kadar oyun vardı onlar gitmedi demi formatla?en son burda kalmıştım PC ye format atmam gerekti olivia marcanoyu öldürdüm vito ve burke de bir kaç tane yan görevim kalmıştı sadece sal marcano öldürme görevim kaldı lütfen birisi atsın o oyunu sırf bitirmek için saatlerce katlanmıştım sinir ola ola elim ayağım titriye titriye 5-6 saat oynamıştım
gitmedi ama oyunlar klasörü ve indirilenler gitti şimdi o kadar uğraşıcam tekrardan iconlara kısayolları çekmeye falan bide bütün oyun save leri gitti yareis bende save yok ama sende o kadar oyun vardı onlar gitmedi demi formatla?
XD Ne alakaysa harbidenHain torrnetci sisizn yüzünüzden oyunlara Türkçe yama ve dublaj gelmiyor pü(!)
türkiyede oyunlar fazla satmadığı için herkes torrent indirdiği için fazla para kazanmıyolar bu yüzden türkçe alt yazı ve dublaj eklemiyolar konu uplasın diye yazıyorum yoksa biliyosundur zatenXD Ne alakaysa harbiden![]()
upHain torrnetci sisizn yüzünüzden oyunlara Türkçe yama ve dublaj gelmiyor pü(!)