2. el RX 6600 hakkinda dusunceleriniz

affetmezz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,342
Düzgün test yapmamış 40. Saniyede ne yapayım fotoyu. Alacaksanız en az 10dk lık foto isteyin. Ankara da mı oturuyorsunuz daha uyguna belki bulunabilir

Düzgün test yapmamış 40. Saniyede ne yapayım fotoyu. Alacaksanız en az 10dk lık foto isteyin. Ankara da mı oturuyorsunuz daha uyguna belki bulunabilir
ankaradayim aynen. adamla daha hic konusmadim gordum ilani sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wattman hatası yoksa alınır gibi ve testi video olarak atsın tam yapsın testi
daha yazmadim adama ilani gordum sadece

Garantisi devam ediyorsa değerlendirilebilir. Facebook gruplarında 200-300 daha ucuza bulabilirsiniz. Yurtdışı falan istiyorsanız 3k ya bile bulunuyor

Garantisi devam ediyorsa değerlendirilebilir. Facebook gruplarında 200-300 daha ucuza bulabilirsiniz. Yurtdışı falan istiyorsanız 3k ya bile bulunuyor
garantisi vardir herhalde 9 aylik dedigine gore. Yurtdisinin bi eksisi var mi bu arada?

Garantisi olmuyor sadece. Performans açısından eksisi yok

Garantisi olmuyor sadece. Performans açısından eksisi yok
hocam bu facebookta ben bi ara ilanlara bakmistim da ya sehir disinda oluyolar ya kartlari satmis ama postlar daha duruyor oluyor. musaitsen ankara ici rx 6600 olarak benim icin arastirir misin? isteyim suan detayli bakamiyorum da

hocam bu facebookta ben bi ara ilanlara bakmistim da ya sehir disinda oluyolar ya kartlari satmis ama postlar daha duruyor oluyor. musaitsen ankara ici rx 6600 olarak benim icin arastirir misin? isteyim suan detayli bakamiyorum da
Şehir dışında olanlar referanslı ise onlardan alabilirsiniz. Tek tek araştırmak yerine direkt olarak konu açsanız grupta daha iyi olur

Ekler

• 0FAB53B2-88FB-4A82-AB58-66F727271B4C.png
    0FAB53B2-88FB-4A82-AB58-66F727271B4C.png
    1.2 MB · Hit: 29
Güzel hocam. Referansı da varsa düşünmeden havale ile alabilirsiniz. 3400 lere falan da bulunuyor kfgliler. Garanti olmasa da olur derseniz 3k lara da bulunabilir ama sizin tercihiniz

Güzel hocam. Referansı da varsa düşünmeden havale ile alabilirsiniz. 3400 lere falan da bulunuyor kfgliler. Garanti olmasa da olur derseniz 3k lara da bulunabilir ama sizin tercihiniz
ya bu referans olayina pek inanmiyorum acikcasi. arkadaslarinin hesaplarini falan referans olarak gosteriyodur diye dusunuyorum hep. o yuzden sahibinden araciligiyla alabilir miyiz diye yorum attim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,312
Üyeler
189,829
Son üye
mirza1
Geri