Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,119
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatanı kullan bunu sat o zamanYaw sen bilmiyormusun beni aaaaakullanıcı+ satıcı diyelim
![]()
Vatanı kullan bunu sat o zamanYaw sen bilmiyormusun beni aaaaakullanıcı+ satıcı diyelim
![]()
İst içiysen 15'e vereyim takıl ya niye aldığımı bilmiyorum ben15 e bulmaya çalışıyorum birinden
16250 denNassı ya, sen bunları kaçtan vereceksin![]()
Evet İstanbul dayım ver knka alayımİst içiysen 15'e vereyim takıl ya niye aldığımı bilmiyorum ben![]()
Bunu alamadımkiVatanı kullan bunu sat o zaman![]()
hangi site bu23 mart diyor da bitmiş midir
Bahçelievler Güngören tarafındayım ulaş iletişime geçelim kargo gelince gelirsin16250 den
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet İstanbul dayım ver knka alayım
Doğru ya benim kafa gittiBunu alamadımkivatan'daki para gelmedi 5 gün sürer diyor vatan
![]()
Tm sendeyim benBahçelievler Güngören tarafındayım ulaş iletişime geçelim kargo gelince gelirsin
Yav sorma. Bugün sözde iptal talebi onaylanacaktı. Sanki ne diye bekletiyorlarsa.Bunu alamadımkivatan'daki para gelmedi 5 gün sürer diyor vatan
![]()
Bugün 2'kez geri çektim sonra gene iptal ettim kararsızım bu aldığım pc'de ama bu sefer iptali geri cekmiyicem Abdullah reis PC çıkarıyor kral PC bakali.Doğru ya benim kafa gittio zaman iptali geri çek kullan onu
Ayn o da muhakkak iyi olur ama ne zaman çıkacak nasıl olacak bakalımBugün 2'kez geri çektim sonra gene iptal ettim kararsızım bu aldığım pc'de ama bu sefer iptali geri cekmiyicem Abdullah reis PC çıkarıyor kral PC bakali.
Dün iptal ettikya reis ben gene iptali geri çektim ürün gelsin dedim sonra gene bugün iptal ettim kendim neden içime sinmedi PC bilmiyorumYav sorma. Bugün sözde iptal talebi onaylanacaktı. Sanki ne diye bekletiyorlarsa.