Sistemim tam olarak ne kadar eder?

Sıfır rx6600 + r5 5500 sistem 12k sizinki 6600xt ve r5 5600 anakart çok iyi olmasa da en azından en giriş seviye gigabyte değil ve ek olarak kule tipi soğutucu var bir de ikinci el olduğunu hesaba katarsan aşşağı yukarı kafanda bi fiyat belirlersin

Sıfır rx6600 + r5 5500 sistem 12k sizinki 6600xt ve r5 5600 anakart çok iyi olmasa da en azından en giriş seviye gigabyte değil ve ek olarak kule tipi soğutucu var bir de ikinci el olduğunu hesaba katarsan aşşağı yukarı kafanda bi fiyat belirlersin
Herkesin yorumunu ve fikrini öğrendikten sonra aslında kafamda fiyat oluşturup öyle satmayı planlıyorum.

11,5-12k

Teşekkürler yorumunuz için.
en mantıklısı bir de 2. el piyasasına bak fiyatı abartmayan ciddi satıcılara kafanda bi fiyat şekillenir
Genel olarak şuan bakıyorum hocam ölü sisteme absürt fiyatlar yazanları eleyerek düzgün sistemlere ne kadar fiyat biçilmiş not ediyorum çünkü mesela bazıları 1 yıllık sistem bazıları 5 aylık sistem bazıları hor kullanmış bazıları çok temiz kullanmış en ufak şeyler bile fiyatları etkiliyor o yüzden detaylıca inceliyorum her şeyi.

11-12 arasi gider. Güzel sistem.

Teşekkürler hocam min 12K'dan başlıyor fiyatım max'ı öğrendikten sonra ortalama bir fiyat yazıp satacağım inşallah.
İşlemci 5600'müs hocam yeni fark ettim. Min 12k'ya verin.

İşlemci 5600'müs hocam yeni fark ettim. Min 12k'ya verin.
Öyle yapacağım hocam dediğim gibi araştırmalarım devam ediyor max fiyatı da bulursam çok abartmadan absürtleşmeden ortalama güzel bir fiyata satacağım inşallah.

Max 13,5-14k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satış için 13k uygun bence

Geri