İphone 14 için hangi adaptörü almalıyım

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,004
bugün 14 pro aldım ama içinden adaptör çıkmadı 26w gibi milattan kalma bir değer destekliyor ben 20w adaptör mü almalıyım 30w mi aralarında bi 20wlik daha fiyat farkı var

edit edit:hala alışamadım ama şuanlık ilk kullanış olarak tavsiye etmem telefonu 1 haftadan sonra detaylı inceleme yapacağım

Resmi destek olmasa da 14 Pro'da 27W destek var. 30W daha hızlı şarj eder ama 20W ile çok fark olmaz. 20W al geç.

Resmi destek olmasa da 14 Pro'da 27W destek var. 30W daha hızlı şarj eder ama 20W ile çok fark olmaz. 20W al geç.
hocam bendede 14 pro max var herhangi bi ayar yapmama gerek varmı telefona iki telefonum var ios a tam alışamadım gm21 ikinci telefonum ama onu daha rahat kullanıyorum garip değilmi

Apple 20W iyidir.

appleden al şarz aletini bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 pro alcak paran varsa appleden alcak paranda olcağını düşünüyorum

appleden al şarz aletini bence
öyle yapıcam ve bende gram alışamadım ilk defa iphone kullanıyorum ekranı falan küçük kamerada altta üstte boşluklar kalıyor androidde tüm ekran kamera idi geri tuşu yok ekranı kapanmıyor ve hala 20w kullanıyor şuanlık garipsediklerim bunlar

Amazon veya Apple.
https://www.dr.com.tr/Elektronik/Ap...001?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.57.7 yarın gidip bunu alıcam mağazalarından orjinaldir herhalde

öyle yapıcam ve bende gram alışamadım ilk defa iphone kullanıyorum ekranı falan küçük kamerada altta üstte boşluklar kalıyor androidde tüm ekran kamera idi geri tuşu yok ekranı kapanmıyor ve hala 20w kullanıyor şuanlık garipsediklerim bunlar

https://www.dr.com.tr/Elektronik/Ap...001?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.57.7 yarın gidip bunu alıcam mağazalarından orjinaldir herhalde
bende ilk defa iphone kullanmaya başladım

ama benim gm21 den daha hızlı olduğunu rahat bir şekilde söyleyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,272
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz