MIFFYamakopekismidegil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 702
sherlock tabii ki
Ne alaka?John Winchester varken bunlar kim?
Bunlar kimmiş en zekisi Dedektif Gadget1) Sherlock.
2)Tony Stark
3)Dr.House
4) Patrick Jane
5) The Professor
Ne alaka?![]()
5 sezonun hepsini izledim iyi yalancı fakat aşırı zeki bence4 sezon izledim bir zekiliğini görmedim yalancılıkta üstüne yok ama
Hocam bu zekilik olmuyor en sevdiğim dizidr Supernatural, 5 senedir takip ederim fakat o kadar değil.Aga adam Supernatural dizisinde geleceği tahmin etti. Sam şeytan olacaktı onu tahmin etti, onların seçilmiş kişiler olduğunu tahmin etti.
Tony strak bir gecede hiç bilmediği bir konuyu o konu üzerine doktora yapmış insanlardan daha iyi öğrenir ve profesyonel insanlar ile tartışabilecek bir insadır.pardon görmedim onu sherlocktan sonra o zaman tony den zeki olduğunu düşünüyorum
Hocam bu zekilik olmuyor en sevdiğim dizidr Supernatural, 5 senedir takip ederim fakat o kadar değil.
biliyorum avengers filminde bahsediyor hatta bir gecede öğrendiğiniTony strak bir gecede hiç bilmediği bir konuyu o konu üzerine doktora yapmış insanlardan daha iyi öğrenir ve profesyonel insanlar ile tartışabilecek bir insadır.
Element keşfetti.
Nano teknolojide çığır açtı.
Vs.
Dedektif Gadget'ta herşeyin şapkasını yaptı.Tony strak bir gecede hiç bilmediği bir konuyu o konu üzerine doktora yapmış insanlardan daha iyi öğrenir ve profesyonel insanlar ile tartışabilecek bir insadır.
Element keşfetti.
Nano teknolojide çığır açtı.
Vs.
Hocam bitti, son bölümdeyim her çıktığında izlerim. 5 senedir izliyorum diyorum bir zahmet geleyim son bölüme.Hangi sezondasın?