Windows 10 / 11 Key 5 TL

iade edebilir miyiz sonuçta kullanıp kullanmadığımıza bakamazlar hemde kodları satarız :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkese farklı diyor la bu dsalşjdaskşdsa
hocam iadeyi boş verin de bu maklar sıkıntı çıkarır mı güvenlik açısından o önemli

iade edebilir miyiz sonuçta kullanıp kullanmadığımıza bakamazlar hemde kodları satarız :D

herkese farklı diyor la bu dsalşjdaskşdsa
valla ben anlamam hocam, kod patladımı firmada patlar bana sınırsız dediler BANA VAR DEDİLER

@john kodu kullanıp kullanmadığımızı anlayabilir mi ona göre iade edicem

• Üzgün
Reaksiyonlar: john
hocam iadeyi boş verin de bu maklar sıkıntı çıkarır mı güvenlik açısından o önemli
Biri bilgilendirme yaparsa çok güzel olur mak veya retail ne fark ediyor. Ve hangisi olduğunu kod gelince nasıl anlayacağız. İlerde bir sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ?

Biri bilgilendirme yaparsa çok güzel olur mak veya retail ne fark ediyor. Ve hangisi olduğunu kod gelince nasıl anlayacağız. İlerde bir sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ?
kod geldiğinde kullanmadan bilemezsin diye biliyorum kullandıktan sonra cmd'den kontrol ediliyordu

gerçi sana gelen kod buraya attıklarıyla aynı ise direkt mak'tır zaten

Eğer satıcının dediği doğruysa öyle 3 5 bin pc de aynı kod kullanma durumu söz konusu değil, 25 kişide bir kod değişiyormuş yani her kod max 25 pcye kadar alıyor sanırım

amazona filan şikayet etsek acaba retail verir mi

Bana mesaj gelmedi daha 11 pro edution pc ye aldım olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,109
Üyeler
187,775
Son üye
TostReis
Geri