Arkadaşlar sizce bu motor temizmidir?

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Arkadaşlar motora başlamayı düşünüyorum ve CBR125R bakıyorum, ilçemde yalnız bu satılık. Sizce bu motor iyi midir??(En azından dıştan bakıldığında)

Arkadaşlar motora başlamayı düşünüyorum ve CBR125R bakıyorum, ilçemde yalnız bu satılık. Sizce bu motor iyi midir??(En azından dıştan bakıldığında)

Açıklamadaki bu kısım şüpheli geldi:"3500 tl 2 parça hasar kaydı var"
Onun dışında dışarıdan temiz gözüküyor.

Açıklamadaki bu kısım şüpheli geldi:"3500 TL 2 parça hasar kaydı var"
Onun dışında dıarıdan temiz gözüküyor.
Anladım hocam teşekkürler, çevre ilçelerede bakıyorum bi' yandan, şunu gördüm ekstra olarak

Anladım hocam teşekkürler, çevre ilçelerede bakıyorum bi' yandan, şunu gördüm ekstra olarak
Temiz duruyor ancak sürmeden veya sanayide bi ustaya baktırmadan sıkıntısı olup olmadığını anlamak zor.

Temiz duruyor ancak sürmeden veya sanayide bi ustaya baktırmadan sıkıntısı olup olmadığını anlamak zor.
Tam olarak almaya karar kıldığım zaman ekspertize sokacağım hocam öyle alırım yani

Tam olarak almaya karar kıldığım zaman ekspertize sokacağım hocam öyle alırım yani
Ekspertizin güvenilir olup olmadığından emin olun.Bilerek veya yanlışlıkla yanlış rapor verebiliyorlar bazı ekspertizler.

Ekspertizin güvenilir olup olmadığından emin olun.Bilerek veya yanlışlıkla yanlış rapor verebiliyorlar bazı ekspertizler.
Anladım hocam teşekkürler bilgi için.

Ayrıca başlangıç için uygunmudur bu motor?

Hasar kaydının detayını sordum az önce, satan kişi geri dönerse atarım buraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana göre başlangıç motoru diye bir şey yok bütçeye göre motor var ona göre karar ver :kekw:
Valla 55K'ya bunu alabilirsem iyi bana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1675001458404.png

Sanki yan grenajların böyle beyaz olmaması gerek normalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,347
Üyeler
189,434
Son üye
alpixbtw20
Geri