- Reaksiyon skoru
- 9,842
500mb daha fazla kullanıyor ort ramınız 16gb altı değilse pek bi fark yok ama güvenlik ve güncellik için değer
Hocam ben daha 1 ay olmadi w10 pro kurmuştum zaten 1 hafta sonra 11 güncellemesi geldi şimdi güncelleme ile mi kursam yoksa direk orjinal siteden flash bellekle mi kursamtemiz kurulum tavsiye ederim hocam
Post automatically merged:
ram kullanımından dolayı doğru hocam
16 ram var bende şuan aktif olarak500mb daha fazla kullanıyor ort ramınız 16gb altı değilse pek bi fark yok ama güvenlik ve güncellik için değer
tavsiyem temiz kurulum olur hocamHocam ben daha 1 ay olmadi w10 pro kurmuştum zaten 1 hafta sonra 11 güncellemesi geldi şimdi güncelleme ile mi kursam yoksa direk orjinal siteden flash bellekle mi kursam
16 ram var bende şuan aktif olarak
Şuanlik bı geçeyim ozaman güncelleme ile 1 2 ay kullandktan sonra problem olursa temiz 11 kurabilirimGüncelleme ile geçtim bir kaç aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yok fakat temiz kurulum daha iyidir.
Kolay gelsin efendim.Şuanlik bı geçeyim ozaman güncelleme ile 1 2 ay kullandktan sonra problem olursa temiz 11 kurabilirim
Zaten çoğu oyun 11gb gecmiyor ve w11 bn arkada tarayıcıda şarkı açık şekilde 3.5gb kullanıyor bnce geç yaHocam ben daha 1 ay olmadi w10 pro kurmuştum zaten 1 hafta sonra 11 güncellemesi geldi şimdi güncelleme ile mi kursam yoksa direk orjinal siteden flash bellekle mi kursam
16 ram var bende şuan aktif olarak
Teşekkür ederimKolay gelsin efendim.