ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Yakın zamanda monitör almam gerek Pivot olma şartım var.
RTX 3060 kartım var 2K almama gerek varmıdır sizce?
Alınmaz, 3060'ın yanına 2K monitör iyi gider.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ben çok anlamam ama alınmaz gibi geliyor bana![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Markadan dolayı Asus Samsung flan alBen çok anlamam ama alınmaz gibi geliyor bana
MSI Optix MAG245R2 23.8'' 170Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix MAG245R2 23.8'' 170Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ben bundan almıştım kullanıyorum memnunum
Dell olanı öneririm 1 ms gtg çünküHayır, alınmaz. Berbat bir monitör maalesef. Bu bütçedeki 27 inç monitörler iyi değil maalesef.
Bütçe az artarsa şuna bak.
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Artmaz ise:
![]()
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayır, alınmaz. Berbat bir monitör maalesef. Bu bütçedeki 27 inç monitörler iyi değil maalesef.
Bütçe az artarsa şuna bak.
![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Artmaz ise:
![]()
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Msi ile alakası yok hocam ms değerleriyle alakası var. Msi monitörden monitöre farklı panel üreticileri ile çalışıyor. Atılan model 4 ms minimum muhtemelen ghosting sorunu vardır.Msi monitörlerde ghosting oluyor diyolar bi şikayetiniz varmı?
Msi ile alakası yok hocam ms değerleriyle alakası var. Msi monitörden monitöre farklı panel üreticileri ile çalışıyor. Atılan model 4 ms minimum muhtemelen ghosting sorunu vardır.
Güvenilir hocam merak etmeyin.Webdenal güvenilir midir?