Öneri Fps oyunları icin maus

ZeusOki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
560
Arkadaşlar max 70 tl ye bi maus alacağım csgo oynayacağım arada lol fln ama ağırlıklı fps oyunu buna göre bi maus var mı bu bütçe için de yaklaşık 6 ay kullanacam para biriktiriyordum yaklaşık 15k ya pc topliyacam ama bunla biraz idare etmem lazım bide klavye lazım ayrı post açmayayım o da max 100 tl bütçe olsun önerilerinizi bekliyorum performans odaklı olsun öyle rgb veya ışıklı fln önemli değil.

Ben olsam ekipmanı şimdiden alırdım önce ucuzunu alıp 6 ay sonra değiştirmek yerine kaliteli al yeni sisteminde de kullan.

Ben olsam ekipmanı şimdiden alırdım önce ucuzunu alıp 6 ay sonra değiştirmek yerine kaliteli al yeni sisteminde de kullan.
Dostum şu an para yok çalışacağım
Post automatically merged:

Varsa önerin şey de olur şu markanın 2.el olanları bu fiyatlarda fln da olur.

Arkadaşlar max 70 TL ye bi maus alacağım csgo oynayacağım arada lol fln ama ağırlıklı fps oyunu buna göre bi maus var mı bu bütçe için de yaklaşık 6 ay kullanacam para biriktiriyordum yaklaşık 15k ya PC topliyacam ama bunla biraz idare etmem lazım bide klavye lazım ayrı post açmayayım o da max 100 TL bütçe olsun önerilerinizi bekliyorum performans odaklı olsun öyle RGB veya ışıklı fln önemli değil.
Tek seferde kaliteli bir şey almanı öneririm şuan steelseries rival 300 kullanıyorum alalı 3 sene oldu bir sıkıntı yaşamadım ondan önce rampage'in 40 tl lik mousenu kullanıyordum 3 ay sonra bozulmuştu kaliteli alıp tek seferde almak daha mantıklı.

Tek seferde kaliteli bir şey almanı öneririm şuan Steelseries rival 300 kullanıyorum alalı 3 sene oldu bir sıkıntı yaşamadım ondan önce rampage'in 40 TL lik mousenu kullanıyordum 3 ay sonra bozulmuştu kaliteli alıp tek seferde almak daha mantıklı.
Para yok şu anda o yüzden söylüyorum olsa alacam acil lazım ztn 6 ay dayansa yeter belki daha az benim isteğim o sürece kadar beni üzmesin yeter

4 yıldır kullanıyorum baya sağlam ve yazıları zor siliniyor benim hala okunuyor "w,a,s,d" biraz silindi o kadar
Bunu kullanmadım ama mouse gibi iş görür gibi

Kardeşim bu bütçelerde yapılan tavsiyelere çok dikkat etme. Bütçen kısıtlı zaten bu fiyatlara mucizeler sunan ürünler olmayacağına göre piyasadaki hemen hemen her ürün seni 2 ay idare edecektir. Tasarımına bak hangisi hoşuna gidiyor ise onu tercih et. Rampage, Everest gibi markalar olabilir.

Bencd klavyeyi 30tl falan al 150tl ye G102 alirsın.

Kardeşim Logitech'in vs 50 60 liralık mouslerı var.Sırf üstünde gamer yazılı ürünleri 200 300 liraya alacağına bunları alıp gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.Perforsmans kaybın vs de olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,177
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri