android tv daha iyi onu lalMerhaba arkadaşlar elime para geçtiği zaman smart tvye geçmeyi düşünüyordum ama daha sonra arkadaşım mi box önerdi sizce smart tv yerine mi box almak mantıklı mı? Sadece youtube netflix disney+ vs. için kullanacağım.
evet daha mantıklı akılı tv almaya kalksan kaç katı ödeyeceğin önerim mi stick 4k almanMerhaba arkadaşlar elime para geçtiği zaman smart tvye geçmeyi düşünüyordum ama daha sonra arkadaşım mi box önerdi sizce smart tv yerine mi box almak mantıklı mı? Sadece youtube netflix disney+ vs. için kullanacağım.
Bizde mi stick var. Akıllı TV olmadığı için almıştım zamanında 300 ya da 400TL idi şimdi ne kadar bilmiyorum. Gayet güzel. Ama Android TV de alabilirsin.Merhaba arkadaşlar elime para geçtiği zaman smart tvye geçmeyi düşünüyordum ama daha sonra arkadaşım mi box önerdi sizce smart tv yerine mi box almak mantıklı mı? Sadece youtube netflix disney+ vs. için kullanacağım.
4-5kya düzgün android tv bulamazsın bence de mi stick alabilirsinpeki önerebileceğin android tv var mı bütçem max 4-5k
hocam o fiyatları smart tv ler çok kötü oluyor almanızı tavsiye etmem-peki önerebileceğin android tv var mı bütçem max 4-5k
hocam mi tv stick 4k alın mi tv sticke göre işlemcisi ve yazılımı güncel box modeli ile ilgili performans farkı olarak 4k modeli önde ve yazılımı güncel fark bupeki mi box ile mi stick arasında ne fark var hangisini almalıyım?
Bluetooth bağlantı farkı var diye biliyorum. Mi TV Stick 4.0 Mi Box S 5.0peki mi box ile mi stick arasında ne fark var hangisini almalıyım?
hocam öyle normal modele göre ama tv stick 4K modelinde aynıBluetooth bağlantı farkı var diye biliyorum. Mi TV Stick 4.0 Mi Box S 5.0