- Reaksiyon skoru
- 9,836
mesela sırf denemek için giriyodum aynı anda cromda açıktı firefox daha hızlı forumda pek çok kişi öyle kullanıyoremin misin kanka bide link atsana
mesela sırf denemek için giriyodum aynı anda cromda açıktı firefox daha hızlı forumda pek çok kişi öyle kullanıyoremin misin kanka bide link atsana
@Abdullah Hacıgül hocam bu sistemin olayı ne neden senin sistemden sonra çıktı ve dandik kasa psu ile 200tl daha ucuz senden primmi yapmaya çalıştılar yoksa gömmeyemi çalıştılar 200 tl ilehttps://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-512gb-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35896 şey, burda daha ucuz
Ama kasa dandik tabi![]()
firefox un linki![]()
Link alabilirmiyim firefox un o zmaanmesela sırf denemek için giriyodum aynı anda cromda açıktı firefox daha hızlı forumda pek çok kişi öyle kullanıyor
Teşekkürler![]()
Bugüne kadarki en hızlı Firefox’u indirin
Daha hızlı açılan sayfalar, daha az bellek kullanımı ve bir sürü özelliğiyle yeni Firefox burada.www.mozilla.org
telefondan ama leptopta ssd varsa mozilla firefoxtanDostlar telefondan alabilir miyim acaba bi şaptop var çok eski oda ondan mı almam kolay olur elimdeki telefondan mı![]()
Orijinal sitesi dğeil mi![]()
Bugüne kadarki en hızlı Firefox’u indirin
Daha hızlı açılan sayfalar, daha az bellek kullanımı ve bir sürü özelliğiyle yeni Firefox burada.www.mozilla.org
evet orjinal sitesiOrijinal sitesi dğeil mi
benim sepetimde ödeme işlemine geçebiliyorumYani sepetime ekleyip satın almazsam eğer başka birisi benden sonra ekleyip satın alırsa ve stok biterse ben alamıyor muyum?
Yok ne arar ssdtelefondan ama leptopta ssd varsa mozilla firefoxtan