Cryonicmist
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
şuan evde değilim geçince belki gelirim gelirsem aktif ol burda knkaynen knk bende buradyım dc varmı
şuan evde değilim geçince belki gelirim gelirsem aktif ol burda knkaynen knk bende buradyım dc varmı
yokYemek yiyebildin mi knk![]()
olm pcden f5 f5 yapıp hızlı alabiliyorsun da mobilden nasıl aldın dokuna dokuna gerçekten çok ilginç ya 19 dan beri denşiyorum alamadım 3 saatim boşa gitti :d hatta 3:30
hocam peki şuan neden alınamıyor videoda anlatılana göre bu saatte satışın olması gerekiyordu
abi hayırlı olsunda ben 3 cşhazdan bakarken sen sadece telefondan nasıl alabildin förmülü varsa yararlanalım reis
21 stoğunu aldım demiştiniz ama 20 stoğunu almısşınız, yanlışım varsa düzeltin lütfen
Bi atar mısınız sipariş saatini9 da mobilden aldım![]()
Saat 20.02 sıkıntılı olan stok saatleri 21.00 ve 22.00
bendede aynı durumda hocam ama karttan çekmiş artık bu saatten sonra gelir sistem, malum gencer gaming açılıdğından beri bukadar stoklu satış yapmamıştır. Sistemin biraz yavaş çalışması normal tecrübesizliklerine vermek lazım.Ama alamayan arkadaşları çok iyi anlıyorum heleki 4 saat pc başında oturup sistem gelmesini beklemek kanser edici bi durumparayı ödedim ama siparis onay bekliyor diyor. Alan arkadaşlar burada sizde de böyle mi yazıyor