arkadaşın da dediği gibi 20 den sonra sanırım stoğu yanlışlukla açtılar 20 30 da alanlar da aldı, sonra iptal ettiler çünkü böyle durumlarda sipariş iptali genelde olmaz karttan para çekildiği anda iş bitmiştir
fjldskfjklsjdfJDKAJLKSDJKLAS olm keşke yakın olsaydım gelirdim lanBen ve ekibim orada olacağız nerden kalkıyor
21 ve 22 stokları buraya gittiyse biz AVEL miyiz bekledik o zaman diye soru sorarımarkadaşın da dediği gibi 20 den sonra sanırım stoğu yanlışlukla açtılar 20 30 da alanlar da aldı, sonra iptal ettiler çünkü böyle durumlarda sipariş iptali genelde olmaz karttan para çekildiği anda iş bitmiştir
Yemek yiyebildin mi knkbu zamana kadar keşke oyun oynasaydım
Abi baksana 21 de mobilden almışlar sen hatalısın ve çok yavaşsın, hızlı olsaydın alırdın. 21 de gözün televizyonda diziye takılmıştır (!)Alıntıyı görüntüle
şu setupda 3 tarayıcıda ben alamadım ya yazıklar olsun
işte onu diyom ben de sabahtan beri f5 tuşunu kırdım elim de hızlıdır yine alamadım 1 inde sepete eklendi gitti diğerinde ödeme yerinde yükleniyorda kaldı f5 attım düzelir gibi oldu sonra gitti muhtemelen daha erken f5 atsam alırdım ama site çöker giremem diye korktum ondan atmadım21 ve 22 stokları buraya gittiyse biz AVEL miyiz bekledik o zaman diye soru sorarım
hadi be
moderatörün paylaşımını yanlış bilgilendirme diye şikayet etmekte bu güne kısmetmiş
tamamen şansa bala falan oluyor benceAbi baksana 21 de mobilden almışlar sen hatalısın ve çok yavaşsın, hızlı olsaydın alırdın. 21 de gözün televizyonda diziye takılmıştır (!)
haklısın knk 1 monitör daha açmalıydım hata benim sadjahdjsaAbi baksana 21 de mobilden almışlar sen hatalısın ve çok yavaşsın, hızlı olsaydın alırdın. 21 de gözün televizyonda diziye takılmıştır (!)
teşekkürler3900 e kadar çalıştırıyor