moderatörün paylaşımını yanlış bilgilendirme diye şikayet etmekte bu güne kısmetmiş9 da mobilden aldım
moderatörün paylaşımını yanlış bilgilendirme diye şikayet etmekte bu güne kısmetmiş9 da mobilden aldım
üstte biri yazmışta ben inanmıyorum abi yalovayamı açtılar sadece ne yaptılaryav olmadı olamaz aynı ev içinde 5 kişi deniyoruz 1 kişi ekleyemedi
Kankam 8 de yakaladık 2 kişi alabildiknasıl aldın knk allah aşkına
Knk max 100 lira bence arabayla 45 dakika Anadolu yakasındanistanbul-yalova arası ne kadar tutar otobüsle gitsem
imkanı yok ya zamanı büküyor yada web sitesinimoderatörün paylaşımını yanlış bilgilendirme diye şikayet etmekte bu güne kısmetmiş
çök esma çök6800 TL BENDE Şuan
Allah Allah bak sen şu işe 21 ya da 22 de alan hiç olmamışKankam 8 de yakaladık 2 kişi alabildik
Nerden gidicen bende fiat punto var ayarlarsam onla da gidebilirm2 -3 kişi alırımhocam bizde 1.3 multijet doblo var gelen gelsin bagajada alırız 3-5 kişi mazot desen yakmıyo zaten
konum at bu böyle olmayacak takım taklavatı alıp geliyorum o kasa alınacakhocam bizde 1.3 multijet doblo var gelen gelsin bagajada alırız 3-5 kişi mazot desen yakmıyo zaten
Ben ve ekibim orada olacağız nerden kalkıyorhocam bizde 1.3 multijet doblo var gelen gelsin bagajada alırız 3-5 kişi mazot desen yakmıyo zaten
3900 e kadar çalıştırıyorarkadaşlar 5600 işlemci 3200 mhz desteklior anladığım kadarı ile neden 3600 ram koyulmuş sisteme gereksiz değilmi