moderatörün paylaşımını yanlış bilgilendirme diye şikayet etmekte bu güne kısmetmiş9 da mobilden aldım![]()
moderatörün paylaşımını yanlış bilgilendirme diye şikayet etmekte bu güne kısmetmiş9 da mobilden aldım![]()
üstte biri yazmışta ben inanmıyorum abi yalovayamı açtılar sadece ne yaptılaryav olmadı olamaz aynı ev içinde 5 kişi deniyoruz 1 kişi ekleyemedi![]()
Kankam 8 de yakaladık 2 kişi alabildiknasıl aldın knk allah aşkına
Knk max 100 lira bence arabayla 45 dakika Anadolu yakasındanistanbul-yalova arası ne kadar tutar otobüsle gitsem
imkanı yok ya zamanı büküyor yada web sitesinimoderatörün paylaşımını yanlış bilgilendirme diye şikayet etmekte bu güne kısmetmiş![]()
çök esma çök6800 TL BENDE Şuan
Allah Allah bak sen şu işe 21 ya da 22 de alan hiç olmamışKankam 8 de yakaladık 2 kişi alabildik
Nerden gidicen bende fiat punto var ayarlarsam onla da gidebilirm2 -3 kişi alırımhocam bizde 1.3 multijet doblo var gelen gelsin bagajada alırız 3-5 kişi mazot desen yakmıyo zaten
konum at bu böyle olmayacak takım taklavatı alıp geliyorum o kasa alınacakhocam bizde 1.3 multijet doblo var gelen gelsin bagajada alırız 3-5 kişi mazot desen yakmıyo zaten
Ben ve ekibim orada olacağız nerden kalkıyorhocam bizde 1.3 multijet doblo var gelen gelsin bagajada alırız 3-5 kişi mazot desen yakmıyo zaten
3900 e kadar çalıştırıyorarkadaşlar 5600 işlemci 3200 mhz desteklior anladığım kadarı ile neden 3600 ram koyulmuş sisteme gereksiz değilmi