🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Kardeşim konu açıyoruz kitleniyor o yüzden bende buraya yazmaya gerek duydum

Açılsın nolcak ki hocam millet merak edip eleştiriyor haklı olarak. Acaba neden stok olmadı 2 3 saat neden beklediler açıklama yok? Üstüne konu kapanmalar gelince böyle oluyor.
Bütün konular birbirine girince mağduriyet çözülecek mi? Siparişi iptal olanların konusu da var orada. Sen ayrı konu açınca oluşan kaosla daha mı hızlı çözülecek mesela?

hayır madem bu tarz hatalı zayıf bir istede iş birliği yapılıyor sinerji bile 11 k ya veriyorken bence fiyat o zaman daha uygun olmalıydı

Kanka konu açıyorum kitleniyor diyorum
Dostum anlattığım şeyi doğru anladığına emin misin? Senden konu açmanı isteyen yok zaten. 2 farklı konu var zaten açılmış ve yüzlerce mesaj olan. Onlardan birine yazacaksın diyorum sadece.

3 saat boyunca denedim almayı bırak 1 kere bile sepete ekleyemedim alan arkadaşlara hayırlı olsun umarım ihtiyacı olana gitmiştir artık diğer sistemlere

Dostum anlattığım şeyi doğru anladığına emin misin? Senden konu açmanı isteyen yok zaten. 2 farklı konu var zaten açılmış ve yüzlerce mesaj olan. Onlardan birine yazacaksın diyorum sadece.
Birisi yazmıştı yazdığı şeye cevap alamadı sanırsam tekrardan genceri etiketleyip sordu uçuruldu ne düşünüyorsun

Tamam Allah donanım arşivinden razı olsun son kullanıcı için yapıyorsunuz elinizden geleni. Neden bir açıklama yapılmıyor? Stoklara noldu insanlar neden 2 3 saat bekledi? Abdullah hocam ve Gencer yetkilisi bir açıklama yapmıyor? Neden videoda anlatılan satış yöntemi gerçekleşmedi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MAĞAZA STOĞU OLACAK MIYMIŞ BAK BİLGİ VAR MI
Bunun içinde net bilgi alıp gidip hocam. Gittiğinizde eliniz boş dönmeyin.

• Beğen
Reaksiyonlar: BayZ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,616
Üyeler
190,067
Son üye
mustafacan_io