Bütün konular birbirine girince mağduriyet çözülecek mi? Siparişi iptal olanların konusu da var orada. Sen ayrı konu açınca oluşan kaosla daha mı hızlı çözülecek mesela?Açılsın nolcak ki hocam millet merak edip eleştiriyor haklı olarak. Acaba neden stok olmadı 2 3 saat neden beklediler açıklama yok? Üstüne konu kapanmalar gelince böyle oluyor.
Kanka konu açıyorum kitleniyor diyorumBütün konular birbirine girince mağduriyet çözülecek mi? Siparişi iptal olanların konusu da var orada. Sen ayrı konu açınca oluşan kaosla daha mı hızlı çözülecek mesela?
Dostum anlattığım şeyi doğru anladığına emin misin? Senden konu açmanı isteyen yok zaten. 2 farklı konu var zaten açılmış ve yüzlerce mesaj olan. Onlardan birine yazacaksın diyorum sadece.Kanka konu açıyorum kitleniyor diyorum
Bu akşamın kazananı sinerji olduhayır madem bu tarz hatalı zayıf bir istede iş birliği yapılıyor sinerji bile 11 k ya veriyorken bence fiyat o zaman daha uygun olmalıydı
Bende hem pc den hem telefondan ama bir türlü sepet eklenmedi3 saat boyunca denedim almayı bırak 1 kere bile sepete ekleyemedim alan arkadaşlara hayırlı olsun umarım ihtiyacı olana gitmiştir artık diğer sistemlere
Birisi yazmıştı yazdığı şeye cevap alamadı sanırsam tekrardan genceri etiketleyip sordu uçuruldu ne düşünüyorsunDostum anlattığım şeyi doğru anladığına emin misin? Senden konu açmanı isteyen yok zaten. 2 farklı konu var zaten açılmış ve yüzlerce mesaj olan. Onlardan birine yazacaksın diyorum sadece.
Gençer zaten herşeye yazılımsal diyor başka cevabı yokBirisi yazmıştı yazdığı şeye cevap alamadı sanırsam tekrardan genceri etiketleyip sordu uçuruldu ne düşünüyorsun
Hacı ben zaten telden alabilceğimi hiç zannetmiyordum pc de yok tek çare denedim olmadı :/Bende hem pc den hem telefondan ama bir türlü sepet eklenmedi
Bunun içinde net bilgi alıp gidip hocam. Gittiğinizde eliniz boş dönmeyin.MAĞAZA STOĞU OLACAK MIYMIŞ BAK BİLGİ VAR MI