Steelseries Arctis 9 vs Razer Blackshark V2 Pro

IwRookie

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4900
Merhaba zamanında 250 tl ye aldığım kulaklığım hem deli gibi terlettiği hem de kulak ağrıttığı için 2 yıl sonra değiştirme kararı aldım.
Almışken de güzel bir şey olsun istediğim için uzunca araştırdım ancak bu 2 model arasında kaldım arctis 9 daki chatmix özelliği, kafa bandı bluetooth ile telefona bağlanabilmesi çok hoşuma gidiyor ancak Blackshark V2 Pro daki ses frekansı ve mikrofon kalitesi aklımı karıştırıyor. Sizce hangisini almalıyım ?
Başka modeller önermezseniz sevinirim.

Merhaba zamanında 250 TL ye aldığım kulaklığım hem deli gibi terlettiği hem de kulak ağrıttığı için 2 yıl sonra değiştirme kararı aldım.
Almışken de güzel bir şey olsun istediğim için uzunca araştırdım ancak bu 2 model arasında kaldım arctis 9 daki chatmix özelliği, kafa bandı bluetooth ile telefona bağlanabilmesi çok hoşuma gidiyor ancak Blackshark V2 Pro daki ses frekansı ve mikrofon kalitesi aklımı karıştırıyor. Sizce hangisini almalıyım ?
Steel series

Razer hakkında bir bilgim yok. Arctis 9'un epey rahat olduğunu (hafif) söyleyebilirim. Bende Arctis 9 almayı düşünüyordum tâ ki şunu görene kadar:

Razer hakkında bir bilgim yok. Arctis 9'un epey rahat olduğunu (hafif) söyleyebilirim. Bende Arctis 9 almayı düşünüyordum tâ ki şunu görene kadar:
Nova 7 arctis 9 karşılaştırmasında arctis 9 daha iyi diyorlardı nova 7 nin artısı nedir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu üründe 7.1 yok sanırım

Nova 7 arctis 9 karşılaştırmasında arctis 9 daha iyi diyorlardı nova 7 nin artısı nedir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu üründe 7.1 yok sanırım
Sürücüler güncellendi deniyordu. Arctis 9'dan daha iyi diye biliyorum.

Youtube da 1 tane bile Nova 7 vs Arctis 9 bulanadım ikisini de kullanmış olan birinin yorumu olmadan alamayacağım sanırım , redditte falan bir kaç şey gördüm ama onlar da sadece 1 kulaklığı kullanmış diğerini kullanmamış.

Merhaba zamanında 250 TL ye aldığım kulaklığım hem deli gibi terlettiği hem de kulak ağrıttığı için 2 yıl sonra değiştirme kararı aldım.
Razeri öneririm hocam. Steelseries biraz marka satıyor gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,507
Üyeler
195,029
Son üye
omer6n
Geri