Laptop önerir misiniz

Reaksiyon skoru
114
İdarelik 8000TLye kadar laptop önerir misiniz rica etsem. Film için ve kardeşim ufak tefek oyunlar oynayacak.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyun işini bilmiyorum ama en f/p cihaz

İdarelik 8000TLye kadar laptop önerir misiniz rica etsem. Film için ve kardeşim ufak tefek oyunlar oynayacak.
tablet baksana hocam onun yerine

@şahin doğan hocam senin tablet mi mantıklı laptop mu bu fiyata

2. elimi sıfır mı düşünüyosun
Sınıf ya

Kardeşim ufak tefek oyunlar da oynayacak o yüzden

ozellikleri idarelik guzel ram 8 olsa ssd 240gb olsa baya iyi olurdu aslinda
İşlemcilerin hangisi iyi olduğunu anlayabilsem kendim de seçebiliriz aslında problem o 😀

islemci hangisi iyi bakmak kolay 1005g1 vs 1115g4 yaz gelen sitelerde karsilastirma çıkıyor. veya ryzen 5300u vs 1115g4 falan da yazarsan karsilastirma fps hangi proram kac sn de aciliyor bazi siteler gosteriyor

islemci hangisi iyi bakmak kolay 1005g1 vs 1115g4 yaz gelen sitelerde karsilastirma çıkıyor. veya ryzen 5300u vs 1115g4 falan da yazarsan karsilastirma fps hangi proram kac sn de aciliyor bazi siteler gosteriyor
Şu alınabilir mi sence yeterli olur mu İdarelik şekilde

her turlu işini görür acer marka olarak sevmem ama ozellikleri gayet guzel 8 ram chrome icin baya guzel 256 gb ssd hafiza olarak yeterli. bende 128gb var az oluyor 3 5 program yukleyince doldu hafiza
alinir 👍

her turlu işini görür acer marka olarak sevmem ama ozellikleri gayet guzel 8 ram chrome icin baya guzel 256 gb ssd hafiza olarak yeterli. bende 128gb var az oluyor 3 5 program yukleyince doldu hafiza
alinir 👍
İşlemci olarak peki ?

Geri