Yardım HEPSİPAY ANINDA İADE YALANI

serwintes

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,457
1675972053082.png

Arkadaşlar iptal talebi oluşturdum 10 15 saat sonra onaylandı normalde anında paranın hepsipaye dönmesi lazım ama öyle bi durum söz konusu değil 1 saat oldu halen param gelmedi
edit:ürün bana gelmeden iptal ettim arkadaşlar
Güncelleme: arkadaşlar 3 saat sonunda param hepsipaye geldi

Son düzenleme:
Ürün adamlara yeni ulaştıysa 30 dakikada hasar var mı yok mu bakamazlar.

Hepsipay'i seçersen banka işlem süresini beklemezsin. Daha hızlı alırsın paranı. Anında değil yani.

Dostum umarım şaka yapıyorsundur. İade kabul olunca gelir. Direkt sen tuşa basınca olmuyor.
HOCAM nerenizle anlıyorsunuz acaba tuşa basalı 1 gün olacak onay geleli 1 saat oldu orada kabak gibi yazmış anında iade diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iptal talebim alındı inceleniyor dendi 10 15 saat sonra onaylandı benim şu an paramın gelmesi gerekiyor burada benim yaptığım yanlış veya komik bi durum yok

HOCAM nerenizle anlıyorsunuz acaba tuşa basalı 1 gün olacak onay geleli 1 saat oldu orada kabak gibi yazmış anında iade diye

iptal talebim alındı inceleniyor dendi 10 15 saat sonra onaylandı benim şu an paramın gelmesi gerekiyor burada benim yaptığım yanlış veya komik bi durum yok
Nerenizle anlıyorsunuz diye soracağına ilk önce türkçe yazmayı öğren yukarının neresinde detaylı bilgi vermişsin?

Git Hepsiburada desteğe yaz. Kafamı buluyon bizimle, biz ne yapalım, iadeni mi kabul edicez? Konu açarken biraz mantığını kullan.

dostum bunu en başta yazman lazımdı gitmiş şimdi yazıyorsun insanlar tabii ki bötle tepki verecek

Nerenizle anlıyorsunuz diye soracağına ilk önce türkçe yazmayı öğren yukarının neresinde detaylı bilgi vermişsin?

Git Hepsiburada desteğe yaz. Kafamı buluyon bizimle, biz ne yapalım, iadeni mi kabul edicez? Konu açarken biraz mantığını kullan.
ayrıca ben buraya yardım edin yazmadım ben buraya sadece anında iade diye bir olay olmadığını açıkladım burada iğrençlenecek bir olay yok

dostum bunu en başta yazman lazımdı gitmiş şimdi yazıyorsun insanlar tabii ki bötle tepki verecek
okey ben yazarken onu düşünmemiştim yanlış anlaşılabilirmiş

Konuda bunu belirtmemişsin, onaylandı falan da dememişsin. Adama nerenle anlıyorsun diyemezsin. (Bu mesajda yanlış kişiyi alıntılamışım)
anında vermeyecekse oraya bekleme derdine son yazmaması gerekiyor hocam
Anında dediği şeyi orada açıklamış, "banka işlem süresi beklemezsin" diye. Yasal olarak 10 gün falan hakları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu süre içinde bankaya veriyorlar parayı, bankanın sana yollamasıda birkaç gün sürüyor. Bu hizmet sayesinde o süreyi beklemiyorsun.
Anında yazmaları doğru olmamış ama kabak gibi oraya açıklamayı yazmışlar.

Konuda bunu belirtmemişsin, onaylandı falan da dememişsin. Adama nerenle anlıyorsun diyemezsin.

Anında dediği şeyi orada açıklamış, "banka işlem süresi beklemezsin" diye. Yasal olarak 10 gün falan hakları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu süre içinde bankaya veriyorlar parayı, bankanın sana yollamasıda birkaç gün sürüyor. Bu hizmet sayesinde o süreyi beklemiyorsun.
Anında yazmaları doğru olmamış ama kabak gibi oraya açıklamayı yazmışlar.
hayır hayır banka yerine direkt hepsipay cüzdanına geçiyor normalde anında

hayır hayır banka yerine direkt hepsipay cüzdanına geçiyor normalde anında
Evet işte sen onu seçtiğin için banka süresini beklemeyeceksin. Yine de iade için 10 gün falan hakları olması lazım. Merak etme gelir en geç 2-3 güne paran.

Geri