montenegro98
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 466

seriyi oynayıp bitirmek istiyorum şuan walhalla mevcut.Oyun sıralaması nasıl oluyor

diğer oyunlar kral?origins
odyssey
valla
eski oyunalar hakkında bir bilgim yokdiğer oyunlar kral?
Oyunların sırası çıkış sırasına göre.seriyi oynayıp bitirmek istiyorum şuan walhalla mevcut.Oyun sıralaması nasıl oluyor
Ac2 den ezionun hikayesi ile başlamayı öneriyorlar genelde.
dostlar bu oyunlar indirime girdiğinde ortalama kaç tl ye düşmüş oluyor?Oyunların sırası çıkış sırasına göre.
AC 1
AC 2
AC Brotherhood
AC Revalations
AC 3
AC 4 Black Flag
AC Rogue
AC Unity
AC Syndicate
AC Origins
AC Odyssey
AC Valhalla
Birde ara oyunlar var. Onları eklemedim.
Yılbaşı indirimlerinden ezio üçlemsini(Ac2-Ac Brotherhood-Ac revalations) 52 TL'ye valhallayı da 45 TL'ye almıştım. Ac2 yi bitirmeye çalışıyorum bende. Yine indirim dönemlerinde indirime girebilirdostlar bu oyunlar indirime girdiğinde ortalama kaç TL ye düşmüş oluyor?
birtek valhalla mevcut bende sanırım bir tek ac 2 yi oynadım diye hatırlıyorum
sizce crack oynamalımıyım?
valhallayı bende 45 tl ye almıştım da 3 oyunu birden hemde sıralı şekilde 52 tl ye çok iyiymiş indirim bekliyeyim ozaman seriyi sırasıyla bitirmek istiyorumYılbaşı
Yılbaşı indirimlerinden ezio üçlemsini(Ac2-Ac Brotherhood-Ac revalations) 52 TL'ye valhallayı da 45 TL'ye almıştım. Ac2 yi bitirmeye çalışıyorum bende. Yine indirim dönemlerinde indirime girebilir
knk bir serisi yok aslında hangi çağ da oynamak istiyorsan onu oyna atıyorum fransızlar italya istanbul da geçen serisiseriyi oynayıp bitirmek istiyorum şuan walhalla mevcut.Oyun sıralaması nasıl oluyor