Laptop açılıyor ve 15 dakika sonra kapanıyor

Reaksiyon skoru
0
laptopum açılırken sorun yok açtıktan 15 dakika sonra kendi kendine bi anda kapanıyor neden olabilir

laptopum açılırken sorun yok açtıktan 15 dakika sonra kendi kendine bi anda kapanıyor neden olabilir
Isınıyor olabilir, Fanını ve Hava tahliye kanalını bir temizle ve tahliye fanı ile zemin arasında olduğundan fazla boşluk bırakabilirsen birazda iyi olur. birde laptopu yatakta yorgan üstünde falan kullanıyorsan bunların üstünde kullanmamalısın.

Isınıyor olabilir, Fanını ve Hava tahliye kanalını bir temizle ve tahliye fanı ile zemin arasında olduğundan fazla boşluk bırakabilirsen birazda iyi olur. birde laptopu yatakta yorgan üstünde falan kullanıyorsan bunların üstünde kullanmamalısın.
ısınmıyor laptop ama kapanıyor fanlarından çıkan hava buz gibi

ısınmıyor laptop ama kapanıyor fanlarından çıkan hava buz gibi
Bataryada kullanıyorsan ömrü doluyor olabili., Prizde kullanıyorsan virüs trojan falan tarat bakalım + adaptöründe de problem olabilir. Devam ederse silmek istemediklerini yedekle ve bir temiz kurulum yap. yine devam ederse cift slot ram varsa tek tek değiştirerek çalıştır dene ( olmaz deme her şey olabilir 🙄 ) Saygılar.

Bataryada kullanıyorsan ömrü doluyor olabili., Prizde kullanıyorsan virüs trojan falan tarat bakalım + adaptöründe de problem olabilir. Devam ederse silmek istemediklerini yedekle ve bir temiz kurulum yap. yine devam ederse cift slot ram varsa tek tek değiştirerek çalıştır dene ( olmaz deme her şey olabilir 🙄 ) Saygılar.
eğer bataryanın ömrü dolmak üzereyse şarjdayken kapanır mı

eğer bataryanın ömrü dolmak üzereyse şarjdayken kapanır mı
dostum kapanmaz da ben bataryada kullanıyorsan demiştim :) ama prizde kullanıyorsan ve adaptör de problem varsa masa üstünde çok güç cekeceğini zannetmiyorum ama oyuna girdiğinde çekeceği güç artacaktır. problem varsa adaptörde gücü yetiremeyebilir. madem ısınmıyor bilgisayar bunları deneme yanılma şeklide bulmalısın yada güvendiğin bir teknik servise götürebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri