TurkishAerospace
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 253
İmzamda ki sistem var bende kararsız kaldım almak için.... Sogutma için t6 yeterli olur mu acaba ? olursa sıcak bakıyorum
Tam performans için yetersizİmzamda ki sistem var bende kararsız kaldım almak için.... Sogutma için t6 yeterli olur mu acaba ? olursa sıcak bakıyorum
bılıyorum ki işlemciyi alırsam psu sıvı sogutma vs de arkasından gelecek en iyisi böyle devamTam performans için yetersiz
İşlemciyi aldıktan sonra sıvk soğutma alıcaksan şimdi al kullan. Rx 6900xt ye 5600 biraz küçük kalıyor .dbılıyorum ki işlemciyi alırsam psu sıvı sogutma vs de arkasından gelecek en iyisi böyle devam
Silsile yolu... eğer sıvı sogutma alırsam kasayı değiştirmem gerekecek vs vsİşlemciyi aldıktan sonra sıvk soğutma alıcaksan şimdi al kullan. Rx 6900xt ye 5600 biraz küçük kalıyor .d
Seninki de ölme eşeğim ölme. 1080p monitörün var sanmıştım. 2k da yeterli tabiSilsile yolu... eğer sıvı sogutma alırsam kasayı değiştirmem gerekecek vs vs
neye göre küçük kalıyor ? 2k da oynadığım oyunlara yetiyor 5600 aslında güçlü bir işlemci tek dezavantajı çekirdek sayısı yetersiz kalıyor zaten çekirdek sayısı artınca tdp değeri yükseliyor buda 5800x3d i üretilmesi demek kısaca
Aslında ben de 2K kullanıyorum ama FPS oyunlarda daha çok fps vermesi gerektiğini düşünüyorumBende de 5600x ve 4070ti var. 0 darboğaz. Nasıl yetmiyor anlamadım. 1080p monitör varsa bir şey diyemem tabii. Ben 1440x5120 kullanıyorum.