Yardım Yurt dışı xiaomi telefon alınır mı?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar şu an j2 prime kullanıyorum ama telefon bozulmak üzere bende yurt dışı xiaomi telefon almaya karar verdim acaba alınabiliyor mu kayıt ücreti bedava yapilir mı birde taksitle alınıyor mu yoksa direk peşin mi alınır?

Cüzi miktarda kayıt ücreti alıyor telefoncular. Taksit olacağını zannetmiyorum. 0 vergili kayıtlı ürün değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Merhaba arkadaşlar şu an j2 prime kullanıyorum ama telefon bozulmak üzere bende yurt dışı xiaomi telefon almaya karar verdim acaba alınabiliyor mu kayıt ücreti bedava yapilir mı birde taksitle alınıyor mu yoksa direk peşin mi alınır?
Taksit yapmazlar fazla bir kayıt ücretide almazlar ancak arkadaşımda var yd cihaz güncelleme vs yapmamalısın imei gidiyor

Bütçen ne o önemli öncelikle 6500 sevilerinde oneplus 9 satılıyor kayıtlı ben onu tavsiye ederim

Geri