Çözüldü✓ Ekran Kartı Seçimi İçin Yardım

Sinsiles

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar 3060ti Ekran Kartı için tavsiyesi olan var mı? hangi modeli almalıyım sizce

Arkadaşlar 3060ti Ekran Kartı için tavsiyesi olan var mı? hangi modeli almalıyım sizce
burada bütçeniz önemli 3060 ti gddr6x de önerebilirim asus rog da önerebilirim

Ucuz olanı alabilirsiniz.

Msı ve Gigabyte iyidir

Bu fiyatlar ne böyle :kekw:

burada bütçeniz önemli 3060 ti gddr6x de önerebilirim asus rog da önerebilirim
Max 15 çıkabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlar ne böyle :kekw:
Ahahahaha Dolar sağolsun daha uygun var mı ki şuan piyasada

Max 15 çıkabilirim

bencede gocam 3070 ti alın isterseniz zotac alın ya da

Max 15 çıkabilirim

Paylaştım yorumda. İkinci elde de garantili 11-12k'ya RTX3090'lar da bulunuyor ayrıca.

Paylaştım yorumda. İkinci elde de garantili 11-12k'ya RTX3090'lar da bulunuyor ayrıca.
Sonradan gördüm kusura bakmayın ben arkadaşım için alıcam oda 2. el yada zotac vs gibi markaları istemiyor asus msı yada gigabyte istiyor paşam :D

Sonradan gördüm kusura bakmayın ben arkadaşım için alıcam oda 2. el yada zotac vs gibi markaları istemiyor asus msı yada gigabyte istiyor paşam :D
Sırf ''msi'' diye 8klık karta 13k verecekse versin :D Zotac Trinity'in de soğutması üst seviye bu arada. Birisi 3060ti birisi 3070Ti, bu bile yetiyor yani

sıfır alacaksanız 15kya 3070ti var
bencede gocam 3070 ti alın isterseniz zotac alın ya da
ventusun soğutma performansı iyi olmadığı için düşünmedim hiç arkadaşıma alacağım için zotac vs gibi markaları istemiyor Msı asus yada gigabayte gibi markaların iyi modellerine bakıyoruz

Sırf ''msi'' diye 8klık karta 13k verecekse versin :D Zotac Trinity'in de soğutması üst seviye bu arada. Birisi 3060ti birisi 3070Ti, bu bile yetiyor yani
peki amd ye dönsek nasıl olur tavsiye edermisin

Son düzenleme:
Geri