- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde gönlüm ASUS dan yanaydı teşekkürler bilgiler içinasus al geç o zaman, monster tongfang kasa harici alınmaz ki o bütçede o kasa yok.
Benimde gönlüm ASUS dan yanaydı teşekkürler bilgiler içinasus al geç o zaman, monster tongfang kasa harici alınmaz ki o bütçede o kasa yok.
en kısa sürede ram eklemesi yap ama çünkü yetmeyecek.Benimde gönlüm ASUS dan yanaydı teşekkürler bilgiler için
Ram alacağım zaman konu açar etiketlerim Uyup uymama olayı var ya onda bilgi almak için.en kısa sürede ram eklemesi yap ama çünkü yetmeyecek.
tamamdır o hallolur.Ram alacağım zaman konu açar etiketlerim Uyup uymama olayı var ya onda bilgi almak için.
Durum olursa koyar ACER alırım çok hoşuma gitti ama şuanlık ASUS alıcam gibi![]()
Acer Nitro 5 AN515-46 NH.QGXEY.001 AMD Ryzen 5 6600H 15.6
Acer Nitro 5 AN515 46 NH.QGXEY.001 AMD Ryzen 5 6600H 15.6www.teknosa.com
1000 daha koyarsan bu iyi
Okulda monsterın acildigini duymayan kalmıyor fan sesinden. Monster tercih etmeyiniz bu bütçede.
Asus'ta sorun 95 derece olması değil. 95'e kadar zaten kendini soğutmak için büyük bir çaba göstermiyor, GHZ'de düşürmüyor. 2020 üretim A15'ler Asus'un koyduğu 95 sınırını aşıyor, GHZ düşmelerine sebep oluyor. Ayrıca RAM ve SSD de soğutma sisteminin dibine konumlandırıldığı için bunlar da normalden fazla ısınıyor.knk olay sadece ses değil ki laptop gereğinden fazla ısınıyor valorant oynuyorum 90-95 derece ne demek allah aşkına
bak şimdi acer aldım 80 dereceyi geçmiyor.