Xbox one s mi yoksa one x mi

BUR4K58

80+
Reaksiyon skoru
8
3-4 aya ikinci el konsol alacağım arada pes atmak yada forzada 1-2 saat araba sürmek için bütçe 4000,4500 one s e bakıyordum ikinci el işin ama one x diye bir konsol daha gördüm one x öneren var mı kullanan arkadaşlar cevap verebilir mi önerir misiniz?

3-4 aya ikinci el konsol alacağım arada pes atmak yada forzada 1-2 saat araba sürmek için bütçe 4000,4500 one s e bakıyordum ikinci el işin ama one x diye bir konsol daha gördüm one x öneren var mı kullanan arkadaşlar cevap verebilir mi önerir misiniz?
One X alabilirsen daha iyi olur. Daha güçlü bir cihaz

valla hocam bende one s var pes de hiçbir sorun çekmezsin fakat forza 5de durum ne olur bilmiyorum(fh4de sorun yok). one x daha güçlü bütçe yetiyorsa onu kapın

valla hocam bende one s var pes de hiçbir sorun çekmezsin fakat forza 5de durum ne olur bilmiyorum(fh4de sorun yok). one x daha güçlü bütçe yetiyorsa onu kapın
Rdr 2 falan nasıl FPS drop fazla oluyor mu kaç FPS?

one s ile forza 5 oynanıyor rahat biçimde bütçen yetiyorsa one x almak daha mantıklı

Ben 2 hafta önce sattım one s imi forza 4 te 1080p 30fps ama rdr2 de 864p 30fps ve çok çok nadir fps düşü oluyordu onun dışında güzel cihaz tv 4k ise kesinlikle one x yoksa one s alabilirsin

Ben 2 hafta önce sattım one s imi forza 4 te 1080p 30fps ama rdr2 de 864p 30fps ve çok çok nadir fps düşü oluyordu onun dışında güzel cihaz tv 4k ise kesinlikle one x yoksa one s alabilirsin
Evet TV 4K ikinci elden temiz one x bulursam alacağım cevapladığın için teşekkürler.

şuan one s ler ne kadar 1 sene önce almayı düşünüyordum rdr1 ve forza 1 - 2 oynamak için o zaman 1200 tl ye vardı

Şimdi forumdada acayip fazla konu açıldı bunlarla ilgili söylemlerine göre yüksek grafikleri oyunları oynayabilmek için 720p ye kadar düşünüyormuş hatta daha azına kadarda düşürebiliyor muş o yüzden serbest x çünkü donanım olarak 4k oynatmaya bile 1080p oynatır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,590
Üyeler
184,948
Son üye
recep Talha
Geri