Öneri Rdr 2 mı Metro Exodus mu ?

Reaksiyon skoru
1,792
Önceden Metro Exodusu bitirmiş biriyim ama 2 dlc çıktığını ve gold editionun 59 tl olduğunu görünce tekrar aldım.(Önceki hesabım kapandığı için yeniden almak zorunda kaldım)
Ama aklıma 2 soru takıldı.Ben hiç witcher 3 veya rdr 2 oynamadım ve aklıma metroyu iade edip acaba ya rdr 2 ya da witcher mı alsam diye takıldı ve çok kararsız kaldım.
Witcher belli bir süre oynadım sonra saldım hiç bitirmedim ve rdr 2 de çok içine çekmedi ama bir seste çok seveceğimi söylüyor anlamadım.Cevaplarsanız sevinirim hayırlı geceler.

Önceden Metro Exodusu bitirmiş biriyim ama 2 dlc çıktığını ve gold editionun 59 TL olduğunu görünce tekrar aldım.(Önceki hesabım kapandığı için yeniden almak zorunda kaldım)
Ama aklıma 2 soru takıldı.Ben hiç witcher 3 veya rdr 2 oynamadım ve aklıma metroyu iade edip acaba ya rdr 2 ya da witcher mı alsam diye takıldı ve çok kararsız kaldım.
Witcher belli bir süre oynadım sonra saldım hiç bitirmedim ve rdr 2 de çok içine çekmedi ama bir seste çok seveceğimi söylüyor anlamadım.Cevaplarsanız sevinirim hayırlı geceler.
Metroyu iade et bence rdr2 yi al (epic gamesten) severek oynayabileceğini düşünüyorum

Metroyu iade et bence rdr2 yi al (epic gamesten) severek oynayabileceğini düşünüyorum
Öyle yapmayı düşünüyorum çünkü metronun her şeyini ezbere biliyorum ve bunları düşündükçe oynama isteğim kaçıyor ama bir yandanda rdr 2 sıkıcı gözüküyor gözüme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

witcher çok pahalılaştı rdr de aynı şekilde epic üzerinde hala 15 liraydı metroyu iade etmeden alabilirsin
Witcherdan bir süre sonra sıkılmıştım artı sonrada biraz biriktirip alabilirim ama rdr 2 için o baya zor 😄

Metro oynadıysan iade et bence gerek yok

RDR2 al, sanki zamanla Arthur Morgan karakterine bürünüyorsun. Seviniyorsun, üzülüyorsun. Çok garip bir oyun daha önce hiç bir oyunda böyle olmamıştım.

RDR 2 hiç oynama şansım olmadı fakat metrodan daha iyi olacağına eminim. İzlediğim bir kaç videoda RDR 2'nin savaş, dövüş mekaniklerinin güzelliklerini gördüm ve hayran kaldım.

RDR 2 hiç oynama şansım olmadı fakat metrodan daha iyi olacağına eminim. İzlediğim bir kaç videoda RDR 2'nin savaş, dövüş mekaniklerinin güzelliklerini gördüm ve hayran kaldım.
Rdr2 yi 10 saat oynadım ilk hafta herkes övünce kaza gelip 240 tl bayılıp almıştım ama kovboy olayını sevemedim ve o aralarda Türkçe Yama da davalik bir sıkıntı oldu bekletiyordum, bir digeri olay ise oyun agir 3 saatten önce başından kalkmaman lazım, öylece kaldı.
Metroyu bitirdim.ve bende aldım.gold sürümünü dlc leri.oynarim.diye ama artyumun konuşmaması beni sinir ettiği için içimden gelmiyor.
Witcher 3, hiç RPG sevmem diyen ben 150.saatimi verdim bu oyun bir şaheser.
Sonuç olarak metroyu iade etme iyi fiyat oynarsın bende oynayacağım sil baştan.
Rdr indirimdeyken al.
Wicther indirme girince al. 😁

2 oyun arasından tabii ki metro daha iyi ama oynamışın sonuçta diğer oyunu alman daha mantıklı hareket olur.

Öyle yapmayı düşünüyorum çünkü metronun her şeyini ezbere biliyorum ve bunları düşündükçe oynama isteğim kaçıyor ama bir yandanda rdr 2 sıkıcı gözüküyor gözüme

Witcherdan bir süre sonra sıkılmıştım artı sonrada biraz biriktirip alabilirim ama rdr 2 için o baya zor 😄
Bu arada metro exodus için aynısını yaşadım oyunu hatırladığım için tekrar bitiresim gelmiyo niye bilmiyorum ama dlcleri de çok oynayasım yok o yüzden rdr ve witcherı almayı düşünebilirsin rdr aşırı yavaş ilerliyo sıkabilir , witcherında sevmeyen hiçbir şekilde sevmiyo biraz gameplay izleyip al alcaksan bence

Bu arada metro exodus için aynısını yaşadım oyunu hatırladığım için tekrar bitiresim gelmiyo niye bilmiyorum ama dlcleri de çok oynayasım yok o yüzden rdr ve witcherı almayı düşünebilirsin rdr aşırı yavaş ilerliyo sıkabilir , witcherında sevmeyen hiçbir şekilde sevmiyo biraz gameplay izleyip al alcaksan bence
Rdryi 10 saate yakın oynadım zorlayıp hiç sevemedim açıkcası görevler arası at sürerken bile sıkıldım witcherı da 2 kere %100 bitirdim 350+ saat var bu arada :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,117
Üyeler
197,374
Son üye
isobar
Geri