Bu 3 4070ti dan hangisi daha iyi

Rdvangunes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
252
Bu üç marka arasından hangisi daha iyi sizce fark varmıdır yardım edebilirseniz sevinirim biraz acelem var.

Bu üç marka arasından hangisi daha iyi sizce fark varmıdır yardım edebilirseniz sevinirim biraz acelem var.

Şahsen bütçe varsa galax tercih ederdim ayrıca burda daha ucuz.

Teknobiyotik den bende alışveriş yaptım daha önce sorun yaşamadım. Aklıma şöyle bir şey geldi sizde 7900 xt mi daha iyidir sizce yoksa 4070 ti mı?

Teknobiyotik den bende alışveriş yaptım daha önce sorun yaşamadım. Aklıma şöyle bir şey geldi sizde 7900 xt mi daha iyidir sizce yoksa 4070 ti mı?
DLLS3.0 ve rtx avantajından dolayı 4070ti bence.

Eğer 2K ise 4070Tİ , 4k ise 7900XT. 3 ü arasından da galax bence.

Sadece oyun icinse 7900 xt alirdim ama isin icine yayin ve render girerse 4070 ti parcalar.

Sadece oyun icinse 7900 xt alirdim ama isin icine yayin ve render girerse 4070 ti parcalar.
Hocam oyun oynuyorum, yayın yok ama android studio üzeinde çalışmalar yapıyorum sanırım nvidia bir tık daha iyi iş görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLLS3.0 ve rtx avantajından dolayı 4070ti bence.
Eğer 2K ise 4070Tİ , 4k ise 7900XT. 3 ü arasından da galax bence.
Teşekkür ederim

Hocam oyun oynuyorum, yayın yok ama android studio üzeinde çalışmalar yapıyorum sanırım nvidia bir tık daha iyi iş görür
Oyun konusundada üzmez rx7900xt saf kas gücünde bi tık önde ama dlss3.0 işin içine girince durum nvida lehine oluyor.

Teşekkür ederim
Az daha bütçe çıkarsa 4080'de bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,640
Üyeler
189,658
Son üye
HedonistKedi
Geri