CPU Kullanımı Boştayken 100%

Connor Kenway

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270
Görev yöneticisinde cpu kullanımı 100% olarak gözüküyor 99%a bile inmiyor sabit 100% gözüküyor esetle defalarca taradım virüs vs. yok
NZXT CAMden kontrol edincede %5 civarları gözüküyor anlamadım

Ekler

• Ekran Görüntüsü (798).png
    Ekran Görüntüsü (798).png
    210 KB · Hit: 86
Microsoft Store'u aç ve güncellemeler kısmını kontrol et. Güncellemeler kontrol ediliyorsa veya bir güncelleme yükleniyorsa bu işlemin CPU ve bellek kullanımının artması lazım sadece. Güncelleme işlemleri bittikten sonra kaynak kullanımının düşmesi lazım. Eğer sürekli kaynak kullanımı en üst düzeyde ise bir sorun olmalı.

başka bi uygulama ile bakabilirsen sonuçları atarmısın mesala msi afterburner

at formatı gitsin, bu tarz durumlarda hiç uğraşıp tadını kaçırmaya gerek yok, 2 gün uğraşcan çözücen o zamana kadar 1 format atar pc yi temizlersin,

başka bi uygulama ile bakabilirsen sonuçları atarmısın mesala msi afterburner
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

at formatı gitsin, bu tarz durumlarda hiç uğraşıp tadını kaçırmaya gerek yok, 2 gün uğraşcan çözücen o zamana kadar 1 format atar pc yi temizlersin,
Format en mantıklısıda dosyaları yedekleyebileceğim bir yer yok o yüzden.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (800).png
    Ekran Görüntüsü (800).png
    395.5 KB · Hit: 75

Format en mantıklısıda dosyaları yedekleyebileceğim bir yer yok o yüzden.
yedekleme zaten virüs var ise tüm dosyalarda olma ihtimali var 0 dan başlangıç yapıcaksın.

Microsoft Store'u aç ve güncellemeler kısmını kontrol et. Güncellemeler kontrol ediliyorsa veya bir güncelleme yükleniyorsa bu işlemin CPU ve bellek kullanımının artması lazım sadece. Güncelleme işlemleri bittikten sonra kaynak kullanımının düşmesi lazım. Eğer sürekli kaynak kullanımı en üst düzeyde ise bir sorun olmalı.
tüm güncellemeleri duraklattım fakat hala aynı 100% sabit gözüküyor görev yöneticisinde fakat NZXT CAM de 5-10% civarları anlamadım.

yedekleme zaten virüs var ise tüm dosyalarda olma ihtimali var 0 dan başlangıç yapıcaksın.
Esetle birçok kez tarattım virüs bulamadı tekrar taratıcam.

tüm güncellemeleri duraklattım fakat hala aynı 100% sabit gözüküyor görev yöneticisinde fakat NZXT CAM de 5-10% civarları anlamadım.

Esetle birçok kez tarattım virüs bulamadı tekrar taratıcam.
kanka biosu bi kontrol et default yap en kötü ihtimal orayı dene, belki bir şeyler olmuştur , olmazsa güç modunu tasarrufa çekmeyi dene veya sıfırla

kanka biosu bi kontrol et default yap en kötü ihtimal orayı dene, belki bir şeyler olmuştur , olmazsa güç modunu tasarrufa çekmeyi dene veya sıfırla
sağolun hocam defaulta çektim biosu düzeldi.Normale döndü

sağolun hocam defaulta çektim biosu düzeldi.Normale döndü
Rica ederim, ayrıca defaulta çektiysen ram mhzleri düştü yüksek ihtimal xmp var ise onu açıp mhz yi maximumda kullanmayı dene yoksa performans kaybı yaşarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,903
Üyeler
193,188
Son üye
FearlessX12
Geri