Ptt kargo ortalama kaç günde gelir

F1nerF1rst

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,557
Arkadaşlar eski ekran kartım 1 günde gitmişti Mardinden bana Aydına 1 günde ptt ile gelir mi yarın cumartesiye yani bu gün sabahtan verildiği için kargo yola çıkmış galiba hastane personeliyim tam adresime kargoyu dağıtımla getirmiyorlar gidip almam gerekiyor bayiden ve bayi bana çok ters kalıyor pazar gecesinden salı sabah gün aşırı nöbetim var ve ölü gibi çıkıyorum işten kartı almaya gitmek imkansız desem yeridir yarın olursa çok rahat olucak bana pazar günü çalışmıyor diye biliyorum ptt yi

Ekler

• Screenshot_20230217-150731.jpg
    Screenshot_20230217-150731.jpg
    117 KB · Hit: 228
Arkadaşlar eski ekran kartım 1 günde gitmişti Mardinden bana Aydına 1 günde ptt ile gelir mi yarın cumartesiye yani bu gün sabahtan verildiği için kargo yola çıkmış galiba hastane personeliyim tam adresime kargoyu dağıtımla getirmiyorlar gidip almam gerekiyor bayiden ve bayi bana çok ters kalıyor pazar gecesinden salı sabah gün aşırı nöbetim var ve ölü gibi çıkıyorum işten kartı almaya gitmek imkansız desem yeridir yarın olursa çok rahat olucak bana pazar günü çalışmıyor diye biliyorum ptt yi
PTT değişken hocam. Bazen 1 günde gittiğini gördüm ama genelde 2-3 gün arası.

Hocam aynı yerde yaşıyormuşuz bana kargom cumartesi gelmişti ama sadece dağıtım için mi açık yoksa cumartesi her zaman mı açık bilmiyorum.
He pardon siz Aydın'da yaşıyormuşsunuz

PTT değişken hocam. Bazen 1 günde gittiğini gördüm ama genelde 2-3 gün arası.
İzmir dağıtım merkezi var pttnin daha önce İstanbuldan gelenler oraya gitmişti Mardinden gelip Aydını geçip tekrar İzmire gider mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynı yerde yaşıyormuşuz bana kargom cumartesi gelmişti ama sadece dağıtım için mi açık yoksa cumartesi her zaman mı açık bilmiyorum.
He pardon siz Aydın'da yaşıyormuşsunuz
Kart Mardinden gelicek hocam ama dediğim gibi kartı gidip almam benim için imkansız gibi bir şey

İzmir dağıtım merkezi var pttnin daha önce İstanbuldan gelenler oraya gitmişti Mardinden gelip Aydını geçip tekrar İzmire gider mi

Kart Mardinden gelicek hocam ama dediğim gibi kartı gidip almam benim için imkansız gibi bir şey
Güzergah hakkında hiç fikrim yok ama bizim burds cumartesi açık oluyor bunu biliyorum

Güzergah hakkında hiç fikrim yok ama bizim burds cumartesi açık oluyor bunu biliyorum
Daha önce aliexpressden gelen ürünlerimi gidip cumartesi almıştım pttden ama normal bayi değil buradaki dağıtım merkezindeydi gidip vergisini ödeyip almıştım bunda öyle olur mu emin olamadım

Hocam en son alışveriş yaptığımda 2-3 gün içinde gelmişti

17 gün önce sattığım ürün alıcıya ulaşmadı 😃

17 gün önce sattığım ürün alıcıya ulaşmadı 😃
Hocam çok sıkıntılı mevzu 1.5 haftadır ekran kartım yok vs sistemi çalıştıramıyorum birde geleceği günlerde işte nöbetim var alma şansım yok bidaha gidip bayi de çok ters yerde

Hocam çok sıkıntılı mevzu 1.5 haftadır ekran kartım yok vs sistemi çalıştıramıyorum birde geleceği günlerde işte nöbetim var alma şansım yok bidaha gidip bayi de çok ters yerde
PTT cumarteside açık değil bu arada. 😐

Hocam burada kargolar dağıtım merkezi var oraya gidiyor dağıtım merkezi olduğu için cumartesi işliyor aslında

Ama kafalarına göre bir hanfendi var o varsa genelde teslim alabiliyoruz ama değişik bir dayı var kafasına göre bazı saatler veriyo bazı saatler vermiyo

Çıkmış yola bakalım deprem yüzünden yollar karışıktı ama gelir İnşallah yarın

Ekler

• Screenshot_20230217-181044.jpg
    Screenshot_20230217-181044.jpg
    171.6 KB · Hit: 80
Geri