windows ile program dosyaları falan aynı yere kurulsa sorun olmaz yani1 tb olsa belki ama 512 gb SSD için bence gerek yok![]()
Hayır, bir sorun olmaz.windows ile program dosyaları falan aynı yere kurulsa sorun olmaz yani
mesela 100 gbye ve 412ye ayırsam olurmuValla bölmek sana kalmış, çok gerekli değil bana kalırsa. Ancak format atacağın zaman her şey gidecek, onun bilincinde ol.
Hayır, bir sorun olmaz.
Ben genellikle üçte biri şeklinde bölüyorum diskleri, böyle daha iyi oluyor bana kalırsa. 150 GB + geri kalanı şeklinde ayırın bence.mesela 100 gbye ve 412ye ayırsam olurmu
driverler falan bir taraf öbür şeyler bir tarafa yani ama 1000 gb yeterli olmazmı sistem içinBen genellikle üçte biri şeklinde bölüyorum diskleri, böyle daha iyi oluyor bana kalırsa. 150 GB + geri kalanı şeklinde ayırın bence.
pardon 100 demek istedimdriverler falan bir taraf öbür şeyler bir tarafa yani ama 1000 gb yeterli olmazmı sistem için
Yeter ama garantiye alın, 150 GB yapın. SSD'niz sonsuza kadar bölünmüyor tabii ki. Yer, yer olarak kalıyordriverler falan bir taraf öbür şeyler bir tarafa yani ama 1000 gb yeterli olmazmı sistem için
350 gözümüze az geliyor gözümü doyurmuyor yaniYeter ama garantiye alın, 150 GB yapın. SSD'niz sonsuza kadar bölünmüyor tabii ki. Yer, yer olarak kalıyor.
İyi hadi, 120 GB + 380 GB olsun350 gözümüze az geliyor gözümü doyurmuyor yani![]()
Yok vallaha kurtarmıyor abi gelişi bize 100 gbİyi hadi, 120 GB + 380 GB olsun.