Türknet gigafiber altyapı

Reaksiyon skoru
5
bağcılarda oturuyorum türktelekom 1000mbsp internet bağlayabiliyor ama çok pahalı 450 tl gibi bi rakam 5 ay sonra sözleşmemiz bitiyor türknete geçicem gigafiber altyapı için başvuru yapıcam ztn uzun bi sürede getirirler ilerde herhangi bi ücret vs. talep ediyorlarmı

tahattüt olmadığı için paket fiyatınızda artış olur onun dışında bir ücret alamazlar.

bağcılarda oturuyorum türktelekom 1000mbsp internet bağlayabiliyor ama çok pahalı 450 TL gibi bi rakam 5 ay sonra sözleşmemiz bitiyor türknete geçicem gigafiber altyapı için başvuru yapıcam ztn uzun bi sürede getirirler ilerde herhangi bi ücret vs. talep ediyorlarmı
Ben de Bağcılar'dayım hocam bütün sokak başvuru yaptık yine gelmedi altyapı, altyapı getirtme olayı biraz zor.

hocammm bağcılarda gigafiber çalışması yok belediyeye başvurdum gerekli makamlarla görüşüldü dendi ama haritaya burdan bakabilirsin

1676809502274.png

bağcılarda oturuyorum türktelekom 1000mbsp internet bağlayabiliyor ama çok pahalı 450 TL gibi bi rakam 5 ay sonra sözleşmemiz bitiyor türknete geçicem gigafiber altyapı için başvuru yapıcam ztn uzun bi sürede getirirler ilerde herhangi bi ücret vs. talep ediyorlarmı

Ben de Bağcılar'dayım hocam bütün sokak başvuru yaptık yine gelmedi altyapı, altyapı getirtme olayı biraz zor.
hocammm bağcılarda gigafiber çalışması yok belediyeye başvurdum gerekli makamlarla görüşüldü dendi ama haritaya burdan bakabilirsin

Alıntıyı görüntüle
buna bakar mısınız harita vb ye de bakın belediyenin yazısınıda okuyun

Alıntıyı görüntüle
bilerek yapıyorlar demek ki bağcıların hiçbir yerinde yok

yok en azından 6 ay gibi bi sürede geitirirler sandım
Daha çok reklam amaçlı kullanıyorlar bölgeler az çok belli. Sen istiyorsun diye getirmiyorlar belki o bölgeden çok yoğun talep gelirse uğraşırlar onun harici umutlanma bile.

Geri