Hasan_Enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 291
Benimde oturduğum binaya gigafiber geliyor.Darısı hepinizin başına.
Hayırlı olsun. Gerçekten muhteşem bir şey şuana kadar sorun yaşamadım. Kablolu bağlandığımda 900-900 alıyorum. Fazlasıyla yetiyor zaten o hız. Şuan hangi durumda ? Kutuyu koyup fiber optik kablo çektiler mi ? Darısı herkesin başına.Benimde oturduğum binaya gigafiber geliyor.Darısı hepinizin başına.
Benim Gördüğüm Daha Hiçbir Hareketlilik Yok Size Ortalama Ne Kadar Bir Sürede GeldiHayırlı olsun. Gerçekten muhteşem bir şey şuana kadar sorun yaşamadım. Kablolu bağlandığımda 900-900 alıyorum. Fazlasıyla yetiyor zaten o hız. Şuan hangi durumda ? Kutuyu koyup fiber optik kablo çektiler mi ? Darısı herkesin başına.
Şubat-Mart ayı gibi kablo çekmeye başladılar. Her sokakta çalışma olduğunu görmedim. Belirli sokaklarda belirli apartmanlara kadar çektiler. Ardından fotoğraftaki kutuyu koydular. Daha sonra baya geçti ve çektikleri kabloyu kutuya bağladılar. Bende bundan haberdar olduğum için arada bir altyapı sorgulamadan bakıyordum. Bir gün bir baktım 1000mbps gösteriyor. Hemen destek kaydından doğruladım fiber olup olmadığını. Ardından randevu alıp daireye kadar fiber kablo çektiler. 30 dakikada hallettiler kolayca. Yanında modem ve gponu veriyorlar ücretsiz olarak zaten. Direk kullanıma açıldı. Beklemeden kullanmaya başladım.Benim Gördüğüm Daha Hiçbir Hareketlilik Yok Size Ortalama Ne Kadar Bir Sürede Geldi