Knk banada aynı hatayı veriyor , sanırsam ekran kartı yetersizliğinden kaynaklanıyor ama pek emin değilimEnter the game'e bastığımda böyle bir hata veriyor. Yardımcı olur musunuz?
Ekran Kartı sürücün guncelmi?Enter the game'e bastığımda böyle bir hata veriyor. Yardımcı olur musunuz?
Windows un kendisinde bile var bu tür şeyler çok takılmamak lazım.TLauncher kullanmayın SKLauncher daha güvenli TLauncher'da spyware var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı driverlarını güncelleyin veya bi eski sürüme geçin.
ekran kartı sürücüm güncelEkran Kartı sürücün guncelmi?
ekran kartı sürücüm güncelTLauncher kullanmayın SKLauncher daha güvenli TLauncher'da spyware var.
Ekran kartı driverlarını güncelleyin veya bi eski sürüme geçin.
https://www.oracle.com/tr/java/technologies/downloads/Nasıl çözdünüz?
1.16.5 üstü sürümlerde yeni java (jdk) istiyor zaten.https://www.oracle.com/tr/java/technologies/downloads/
Burdan javanın son sürümünü yükledim. Sonra Tlauncher'ı başlatıp, sağ alttan ayarlara tıklayıp, Java dosyasına change diyip, son yüklediğim javanın dosyasını seçiyorum, save'e basıp, Selection java: default yazan yerde; kaydettiğim javayı seçiyorum, ve tekrar save diyorum. sonra enter the game diyorsun açılıyor
Can Değerin videosunu gördükten sonra pek şüphem kalmadı + zaten bir sürü yere bilgilerimiz sızıyor da. O dediklerinin güvenli olup olmadığından %100 emin misin?1.16.5 üstü sürümlerde yeni java (jdk) istiyor zaten.
Ayrıca Tlauncher'da spyware var, bence crackli multimc veya sklauncher indirin.
Sklauncher kullanmadım.Can Değerin videosunu gördükten sonra pek şüphem kalmadı + zaten bir sürü yere bilgilerimiz sızıyor da. O dediklerinin güvenli olup olmadığından %100 emin misin?
Ancak atarikafa'nın yaptığı crackli MultiMC'yi 2 yıldır kullanıyorum, bir şey olmadı.Can Değerin videosunu gördükten sonra pek şüphem kalmadı + zaten bir sürü yere bilgilerimiz sızıyor da. O dediklerinin güvenli olup olmadığından %100 emin misin?