hard rp
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 596
Epic games kötü bence, steam daha gelişmiş eğer ciddi miktar düşerse steamden alacağım.Epic Gamesten alabilirsin GTA 5 i 85TL olması lazım şuan.
Epic games kötü bence, steam daha gelişmiş eğer ciddi miktar düşerse steamden alacağım.Epic Gamesten alabilirsin GTA 5 i 85TL olması lazım şuan.
epic te indirimde 3 günü kaldıGTA 5 ve RDR2 ne zamana indirime girer? Girerse ne kadara düşebilirler 100TL'ken kaçırdımda.
hocam oyun aynı oyun ha steam ha epic ne fark eder?Epic games kötü bence, steam daha gelişmiş eğer ciddi miktar düşerse steamden alacağım.
Zaten 2'sinide Rockstar Games aracılığı ile oynayacaksın hiçbir şey fark etmiyor ki.
Epicde güzel ama tek kötü yanı SS alamıyorsun Steamde direkt f12 basıp alabiliyorsun o yanı kötü ama fiyata göre epic games daha iyi gibiepic te indirimde 3 günü kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam oyun aynı oyun ha steam ha epic ne fark eder?
steam de zamlandı 500 tl oldu artık indirimde 250 tl olurCP77 son kez 124 TL olursa yapıştıracam bu sefer geçenkileri umursamadıydım CD Projekt bizim gariplere zam yapmaz diye.
SS sıkıntı olmamalı ya windows tuşu+prt sc ile yapabilirsin o basit işlemi.Epicde güzel ama tek kötü yanı SS alamıyorsun Steamde direkt f12 basıp alabiliyorsun o yanı kötü ama fiyata göre epic games daha iyi gibi
Veya da lightshot ile direkt prt sc tuşuna basarakSS sıkıntı olmamalı ya windows tuşu+prt sc ile yapabilirsin o basit işlemi.
Stratejiler giriyor mu ya ben sadece korku,dedektiflik diye biliyordum.Strateji giriyorsa güzel olurkorku ve strateji bir de sherlock holmes gibi oyun türlerinin oyunları indirime girecekti yanlış hatırlamıyorsam büyük bir indirim değil fifa indirime girmez onlar anca ilkbahar indirimine yani 16 mart'a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
girmez
stratejiden tam emin değilim ama bence girme ihtimali varStratejiler giriyor mu ya ben sadece korku,dedektiflik diye biliyordum.Strateji giriyorsa güzel olur
21.00 da Gizem Festivali olacak.Sorum başlıkta.