seçkin oldugunuzda rankınız oluyor hileler daha az denk geliyor ve kasa felan düşebiliyorcs go prime ne için arkadaşlar sadece seçkin hesap olmak için mi benim hesap seçkin alsam bir artı sağlar mı
aga ben aldım 1 ay oluyo şimdiden 75tl bakiye kastım. eğer oynicaksan sık sık zaten parasını çıkartıyo haberin olsun.arkadaşlar csgo prime almıştım eskiden 75 TL şimdi 250 TL yeni hesap açıp almak istiyorum değer mi yoksa normal oynasam
Peki satış işi nasıl oluyor? Sandık düşürsen satabiliyor musun direkt yoksa belli bir süre mi geçmesi lazım satış yapabilmek içinaga ben aldım 1 ay oluyo şimdiden 75tl bakiye kastım. eğer oynicaksan sık sık zaten parasını çıkartıyo haberin olsun.
5 yıl mı geçti aradanben silah almıştım 50 TL 350 TL olmuş
steam hesabına 5 dolar yatırırsan topluluk pazarını kullanarak satış yapabiliyosun ve profilin açılıyor cs alırsan satış yapabilirsin yaniPeki satış işi nasıl oluyor? Sandık düşürsen satabiliyor musun direkt yoksa belli bir süre mi geçmesi lazım satış yapabilmek için
Satışa koyuyorsun farklı oyuncu alıyor. Merak etme her şey satılıyo 3 4 aya parasını çıkartırsınPeki satış işi nasıl oluyor? Sandık düşürsen satabiliyor musun direkt yoksa belli bir süre mi geçmesi lazım satış yapabilmek için
Peki hile konusunda nasıl durum? Normal oyunda aşırı hileci denk geliyor. Prime alınca yine karşılaşıyor muyuz hilecilerle yoksa normalde göre daha az mı denk geliyor?Satışa koyuyorsun farklı oyuncu alıyor. Merak etme her şey satılıyo 3 4 aya parasını çıkartırsın
Yok denk gelmedi bana hiçPeki hile konusunda nasıl durum? Normal oyunda aşırı hileci denk geliyor. Prime alınca yine karşılaşıyor muyuz hilecilerle yoksa normalde göre daha az mı denk geliyor?
sürekli oynuyorsan alınır zaten kasa falan düşer parası çıkararkadaşlar csgo prime almıştım eskiden 75 TL şimdi 250 TL yeni hesap açıp almak istiyorum değer mi yoksa normal oynasam