cs go prime alınır mı 2023

Jeykıp

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
48
arkadaşlar csgo prime almıştım eskiden 75 tl şimdi 250 tl yeni hesap açıp almak istiyorum değer mi yoksa normal oynasam

cs go prime ne için arkadaşlar sadece seçkin hesap olmak için mi benim hesap seçkin alsam bir artı sağlar mı

arkadaşlar csgo prime almıştım eskiden 75 TL şimdi 250 TL yeni hesap açıp almak istiyorum değer mi yoksa normal oynasam
aga ben aldım 1 ay oluyo şimdiden 75tl bakiye kastım. eğer oynicaksan sık sık zaten parasını çıkartıyo haberin olsun.

aga ben aldım 1 ay oluyo şimdiden 75tl bakiye kastım. eğer oynicaksan sık sık zaten parasını çıkartıyo haberin olsun.
Peki satış işi nasıl oluyor? Sandık düşürsen satabiliyor musun direkt yoksa belli bir süre mi geçmesi lazım satış yapabilmek için

ben silah almıştım 50 tl 350 tl olmuş

ben silah almıştım 50 TL 350 TL olmuş
5 yıl mı geçti aradan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki satış işi nasıl oluyor? Sandık düşürsen satabiliyor musun direkt yoksa belli bir süre mi geçmesi lazım satış yapabilmek için
steam hesabına 5 dolar yatırırsan topluluk pazarını kullanarak satış yapabiliyosun ve profilin açılıyor cs alırsan satış yapabilirsin yani

Bugün girdim 60 tl'lik kasa düşürdüm 3 oyun aldım bence alınır :D

Satışa koyuyorsun farklı oyuncu alıyor. Merak etme her şey satılıyo 3 4 aya parasını çıkartırsın
Peki hile konusunda nasıl durum? Normal oyunda aşırı hileci denk geliyor. Prime alınca yine karşılaşıyor muyuz hilecilerle yoksa normalde göre daha az mı denk geliyor?

arkadaşlar csgo prime almıştım eskiden 75 TL şimdi 250 TL yeni hesap açıp almak istiyorum değer mi yoksa normal oynasam
sürekli oynuyorsan alınır zaten kasa falan düşer parası çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,927
Üyeler
189,941
Son üye
Kraft3
Geri