TahinPekmez
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,644
- Bütçe
- 100
Little Nightmares ve Little Nightmares 2 oyunlarını daha ucuza almak istiyorum. dün steamde indirime girer belki demiştim ama olmadı. please help
itempazar gibi sitelerden hesap alabilirsinLittle Nightmares ve Little Nightmares 2 oyunlarını daha ucuza almak istiyorum. dün steamde indirime girer belki demiştim ama olmadı. please help
sağol agam daha önce alıyordum ama canımı sıktı artık yanaşmıyorum o işlere. şifre değişiyor yeni şifre al. save değişiyor falan.itempazar gibi sitelerden hesap alabilirsin
usta satıcıya göre değişiyor benim herzaman aldığım bi satıcı var o satıcıda hiç sıkıntı yaşamadım söylersem reklam olur mu bilmiyorum o yüzden söylemicem ama g ile başlayan adı var satış sayısı da çok 700 den fazlasağol agam daha önce alıyordum ama canımı sıktı artık yanaşmıyorum o işlere. şifre değişiyor yeni şifre al. save değişiyor falan.
https://www.oyunindir.vip/pc-oyun-indir/little-nightmares-2-indir-full-fix-dlc.html al kanka en ucuz bu yada steamdan beklemen lazım.Little Nightmares ve Little Nightmares 2 oyunlarını daha ucuza almak istiyorum. dün steamde indirime girer belki demiştim ama olmadı. please help