Yurtdışından bu laptop alınır mı

Reaksiyon skoru
29
Screenshot_2023-02-22-17-36-14-033_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-02-22-17-36-09-786_com.android.chrome.jpg

arkadaşlar selamlar. Bu laptopu yurtdışından 3000 dolar karşılığına almak mantıklı mı sizce? O fiyata değer mi? Bir de Türkiye fiyatını bulamadım bu segmentte bi laptopun fiyatı çok fark olur mu tr ile?

Hocam bu segmentte asus yerine eğer varsa msi bir laptop seçmek daha mantıklı gibi.

Bu siteden birçok özelleştirme seçeneği,ekstra seçenekler,hızlı kargolama,premium paketleme ile alabilirsiniz. Türkiyeye gönderim için de 150 dolar alıyor. Bir de henüz satışa çıkmadı bu cihazlar ön siparişteler daha. Eğer ekstra hızlı hizmet istemezseniz standart olarak 7-12 gün içinde kargoluyorlarmış.

Bu siteden birçok özelleştirme seçeneği,ekstra seçenekler,hızlı kargolama,premium paketleme ile alabilirsiniz. Türkiyeye gönderim için de 150 dolar alıyor. Bir de henüz satışa çıkmadı bu cihazlar ön siparişteler daha. Eğer ekstra hızlı hizmet istemezseniz standart olarak 7-12 gün içinde kargoluyorlarmış.
Hocam ilk defa duyuyorum burayı. Kusuruma bakmayın, güvenilir bi yer midir

Hocam ilk defa duyuyorum burayı. Kusuruma bakmayın, güvenilir bi yer midir
Bu iki sitede mağaza yorumlamaları bulunuyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da amazon sayfaları

Anladım
Bu iki sitede mağaza yorumlamaları bulunuyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da amazon sayfaAnladım
Siz daha önce burdan alışveriş yaptınız mı hiç

bu kadar para verip bilmediğim bir siteden herhangi bir yerden ben olsam alışveriş yapmazdım

bu kadar para verip bilmediğim bir siteden herhangi bir yerden ben olsam alışveriş yapmazdım
Haklı olarak insan bi tereddüt ediyor tabi. Ama arkadaş da önerdiğine göre bi bildiği vardır belki daha önce alışveriş yapmıştır

Haklı olarak insan bi tereddüt ediyor tabi. Ama arkadaş da önerdiğine göre bi bildiği vardır belki daha önce alışveriş yapmıştır
ben o siteye demedim ben sana ,senin attığın site için dedim neresi orası arkadaşın attığını bilmiyorum

Anladım

Siz daha önce burdan alışveriş yaptınız mı hiç
Ben yapmadım da yabancı forumlarda vs alışveriş yapanları ve önerenleri görmüştüm içinizde kuşku olacaksa bildiğiniz yerden alışveriş yapmanızı tavsiye ederim buradan aldığınızda 3 4 haftada ancak elinize ulaşır bu süre içerisinde de aklınızın bunda kalması sorun olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
mcamadan
Geri