Valorant vanguard 9003 hatası

Reaksiyon skoru
6
Bios üzerinden uefi yi aktif hale getirmem gerektigi soylendi ama izledigim videolardaki kısım benim biosta yok 50 kez baktım bulamadım bunun başka yolu var mı?Birde anakartın brick olma ihtimali var mı?

Iste ne ayari yapmam lazim
  1. Bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve ekranın alt kısmında istem göründüğü anda F2, Del veya başka bir tuşa basın (aşağıdaki satırda belirtilmelidir).
  2. BIOS'a girmemiz gerekiyor. “Advanced” bölümüne gidiyoruz ve “PCH-FW Konfigürasyonu” sekmesini seçiyoruz.
  3. “TPM Device Selection” satırına tıklayın ve değeri “Enable Firmware TPM” olarak ayarlayın
  4. Boot sekmesinde “Secure Boot Mode” ve buradan “Standard”ı seçin.
  5. “OS Type” parametresi için “Windows UEFI Mode” seçeneğini ayarlayın.
  6. “Çıkış” sekmesinden bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve Valorant'ın çalışıp çalışmadığını kontrol ediyoruz.
Hocam bunu dene çözmezse eğer başka bir ayar daha var onu söylerim yaparsınız fakat muhtemelen çözülecektir bunu yaptığınızda.

Bios üzerinden uefi yi aktif hale getirmem gerektigi soylendi ama izledigim videolardaki kısım benim biosta yok 50 kez baktım bulamadım bunun başka yolu var mı?Birde anakartın brick olma ihtimali var mı?
anakart modeliniz nedir

anakart modeliniz nedir
Gigabyte a520m
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1. Bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve ekranın alt kısmında istem göründüğü anda F2, Del veya başka bir tuşa basın (aşağıdaki satırda belirtilmelidir).
  2. BIOS'a girmemiz gerekiyor. “Advanced” bölümüne gidiyoruz ve “PCH-FW Konfigürasyonu” sekmesini seçiyoruz.
  3. “TPM Device Selection” satırına tıklayın ve değeri “Enable Firmware TPM” olarak ayarlayın
  4. Boot sekmesinde “Secure Boot Mode” ve buradan “Standard”ı seçin.
  5. “OS Type” parametresi için “Windows UEFI Mode” seçeneğini ayarlayın.
  6. “Çıkış” sekmesinden bilgisayarı yeniden başlatıyoruz ve Valorant'ın çalışıp çalışmadığını kontrol ediyoruz.
Hocam bunu dene çözmezse eğer başka bir ayar daha var onu söylerim yaparsınız fakat muhtemelen çözülecektir bunu yaptığınızda.
Deniyecegim tesekurler

Gigabyte a520m
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deniyecegim tesekurler
1) Boot sekmesine gir hocam. Orada Launch CSM olacak. Onu Disabled yap. Ondan sonra BIOS'u Exit sekmesinden kaydedip çık.
2) Ondan sonra tekrardan BIOS'a gir. Boot sekmesine tekrardan gir hocam. Oraya Secure Boot gelecek onu Enabled yap ve kaydedip çık.
Not: TPM ayarının otomatik açık olması gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,779
Üyeler
195,457
Son üye
zeydyıldız
Geri