iMessage/iCloud sorunu?

shiron00

80+
Reaksiyon skoru
0
Mesajlarım iCloud hesabımla senkronize edildi. Birkaç gün önce iOS 16.3.1'e güncelleme yapana kadar iOS 15.7.1'deydim ve belirli bir sohbetteki bazı fotoğrafların güncellemeden sonra kaybolduğunu fark ettim. Bu sadece bir iCloud sorunu mu? Günler geçti ve fotoğraflar hala görünmedi.

iOS 16.3.1'deyken, iMessage'da olması ve iCloud'a yedeklenmesi için bana gönderilen fotoğraflar vardı. Tekrar iOS 15'e geçtim ve iMessage yedeklememi iCloud'dan geri yükledim. iOS 16'ya güncellediğimde eksik olan fotoğraflar zaten görünüyor, ancak iOS 16'dayken gönderilenler gitti veya konuşma dizisini kontrol ettiğimde, sadece boş bir balon.

Hem iOS 15 hem de 16'daki tüm fotoğrafların gösterilmesi için ne yapılmalı?

Mesajlarım iCloud hesabımla senkronize edildi. Birkaç gün önce iOS 16.3.1'e güncelleme yapana kadar iOS 15.7.1'deydim ve belirli bir sohbetteki bazı fotoğrafların güncellemeden sonra kaybolduğunu fark ettim. Bu sadece bir iCloud sorunu mu? Günler geçti ve fotoğraflar hala görünmedi.

iOS 16.3.1'deyken, iMessage'da olması ve iCloud'a yedeklenmesi için bana gönderilen fotoğraflar vardı. Tekrar iOS 15'e geçtim ve iMessage yedeklememi iCloud'dan geri yükledim. iOS 16'ya güncellediğimde eksik olan fotoğraflar zaten görünüyor, ancak iOS 16'dayken gönderilenler gitti veya konuşma dizisini kontrol ettiğimde, sadece boş bir balon https://9apps.ooo/.

Hem iOS 15 hem de 16'daki tüm fotoğrafların gösterilmesi için ne yapılmalı?
I got this,...

Geri