Sizce açık liseye geçmeli miyim?

Heroia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
383
Birçoğumuzun bildiği gibi 12. Sinif 2. Dönem konuları Yks den kalktı. Şuan okulda neredeyse 8 saat vaktim geçiyor ve çoğu ders boş oluyor bazı hocalarda sınavlarda soru sorabilmek için bazı derslerde kalkmış konuları işliyorlar. Sadece önemli derslerin bazılarında tyt tekrar yapıyoruz onun haricinde beden müzik psikolojik mantık gibi dersler bomboş, bu derslerde test vs. Çözüyorum fakat pek verimli olmuyor. Sizce açık liseye geçmek mantıklı mı?

bende dün biraz araştırdım, benim hedefim dil olduğu için ben 11. sınıfta direkt geçeceğim. normal okuldan diploma vesaire olarak bir farkı yok. ( tabii galatasaray gibi çok yüksek bir okulda okumuyorsanız ) evde çalışabilecek iradeniz varsa geçilir bence.

Birçoğumuzun bildiği gibi 12. Sinif 2. Dönem konuları Yks den kalktı. Şuan okulda neredeyse 8 saat vaktim geçiyor ve çoğu ders boş oluyor bazı hocalarda sınavlarda soru sorabilmek için bazı derslerde kalkmış konuları işliyorlar. Sadece önemli derslerin bazılarında tyt tekrar yapıyoruz onun haricinde beden müzik psikolojik mantık gibi dersler bomboş, bu derslerde test vs. Çözüyorum fakat pek verimli olmuyor. Sizce açık liseye geçmek mantıklı mı?
Okul faydalı olmuyorsa geç.

Diploma puanı işi nasıl oluyor?

Şuan okuduğun lisenin diploması önemli değilse açık liseye geçebilirsin.

Geri