NedenRazerdan şaşma hocam
Viper Mini'de , V2 Mini de kendi fiyatlarını gram hak eden mouse lar değil...Razerdan şaşma hocam
Bütçe yok iki mouse da elimde var hangisi daha iyidir bilemedim o yüzden foruma danışayım dedimBütçe?
Viper Mini'de , V2 Mini de kendi fiyatlarını gram hak eden mouse lar değil...
Viper v2 proyu ilerki seviye için düşünüyorum tabi ben alana kadar daha iyisi çıkmazsa ilk ekipman markam razer oldu ondan önce hep en ucuzlarını kullanıyordum mouse klavye olarak diyordum ne fark olacak ya o da aynı bu da aynı işi yapîyo öyle olmadığını gòrmüs oldumPara basıp gidip razer viper v2 pro aldım. Dünyanın en iyi mouseu dediklerini. Eve geldim pcye taktım bi baktım ki 2.4gsi bozuk çıktı. Ama mouse baya iyi HEMDE BAYA İYİ. Tek moral bozan kısım wirelessi çalışmamasıydı. Ertesi gün iade ettim. Para geldiği gibi başka bir mouse alıcam. Ama fps için razer mouselar tavsiye ederim.
Bütçe yok iki mouse da elimde var hangisi daha iyidir bilemedim o yüzden foruma danışayım dedim
3 seçenek var
Rog strix impact 2
viper mini
glorious i
komple sistem razer
olduğu için şuan viper mini kullanıyordum
Daha iyisi çıkacak, o kadar para harcayabileceksen bence şimdi harca...Viper v2 proyu ilerki seviye için düşünüyorum tabi ben alana kadar daha iyisi çıkmazsa
zamanında çok ucuza almıştım yaa evde duruyor![]()
Delux M700BU -RGB- 67G Ultra Hafif Gaming Mouse - PMW3389 Sensörlü - 16000DPI - Paracord Kablo - Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M700 (PMW3389) Ultra Hafif Kablolu Optik Gaming Mouse Sadece 67 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
İmpact ii alınmaz...